Augustinus College
Onderwijs

Koop geen Ethereum voordat je dit hebt gelezen over de koers.

Wil je ethereum gaan kopen en daar niet teveel voor betalen? Dan kun je de koers bekijken op https://koersethereum.nl, dat kun je dagelijks doen omdat de waarde op de site altijd real time is. Dagelijks heeft de site updates en kun je zelf zien wat de laatste waarde van Ethereum is. Per dag wordt er vermeld wat de hoogste koersprijs is geweest van de afgelopen 24 uur en ook de laagste prijs is er goed te zien. Met een paar kliks op je muis ben je weer op de hoogte van de koers.

Eenvoudig te begrijpen tabellen.
koersethereum.nl heeft zijn uiterst best gedaan om de website zo simpel makkelijk te houden je hebt dus geen toeters en bellen, maar direct de actuele waarde op je scherm. Dat is handig, want als je Ethereum hebt gekocht en hier dan waarschijnlijk ook in handelt wil je geen gewoon weten wat de koers is. Met een unieke formule wordt de laatste prijs berekend.

Waarom bij koersethereum.nl en niet bij een andere website?
Dat is simpel, de prijs op koersethereum.nl is in euro’s en niet in dollars. Bovendien laat koersethereum alleen de echte waarde zien (zonder dat daar commissies op worden gerekend). Helaas zijn er verschillende websites te vinden die niet de actuele koers tonen en worden consumenten op deze wijze misleidt. Als je een vraag over Ethereum of de koers hebt kun je makkelijk contact opnemen met de klantenservice van brokers die op de website staan, je selecteert een broker en klikt op het knopje “klantenservice”. Zo word je snel geholpen door een van de medewerkers, ze helpen je graag via het contactformulier, per mail of gewoon via de site.

 

https://koersethereum.nl