Augustinus College
Image default
Bedrijven

Bouwen van prefab veranda

Het van een prefab veranda gaat anders en is veel sneller doordat de meeste delen ervan al gemaakt zijn. Prefab betekent dat het al gemaakt is en dus niet op locatie gebouwd hoeft te worden.

Massaproductie

De prefab delen worden in fabrieken gemaakt in de massaproductie. Door de grote aantallen dat geproduceerd worden kunnen bedrijven het goedkoper verkopen. Bouwbedrijven kunnen zo dus goedkoop prefab materialen kopen dat ze nodig hebben. Ze kopen de prefab delen in grote aantallen in om zo nog meer geld te besparen. Bij het bouwen van de veranda maken ze gebruik van de prefab delen waardoor ze sneller kunnen werken. Ze ronden zo projecten sneller af en besparen veel tijd wat vertaald in geld besparen.

Goedkoper

Voor de consument is dit goed nieuws want de bouwbedrijven rekenen minder voor het bouwen van de veranda. Door goedkoper aanbieden van hun diensten kunnen ze meer klanten binnen halen en winst maken ze toch al. Op deze manier hebben zowel klant als de bouwbedrijven voordeel van prefab. Sommige delen van veranda moeten natuurlijk nog wel op locatie worden gebouwd want niet alles kan prefab worden gemaakt. Alleen de wat grotere delen kunnen prefab worden gemaakt wat tijd bespaart.

groenrijkrijswijk.nl

tuinmaximaal.nl

serbo.nl