Augustinus College
Image default
Bedrijven

Ledlampen: een logische keuze

Goede lampen zijn belangrijk op kantoor, in de ontvangsthal, de fabriek, de showroom en de winkel. Wat goed is, hangt af van het doel van de verlichting. Gaat het om de sfeer? Moet er genoeg licht zijn om secuur bij te kunnen werken? Is het zaak dat een ruimte functioneel verlicht wordt? Specialist LED verlichting Led Design Holland kan u helpen bij het beantwoorden van dit soort vragen en vervolgens bij de keuze van de juiste armaturen. Dit Bredase bedrijf heeft ervaring in allerlei branches. De medewerkers zijn op de hoogte van de laatste trends qua led-techniek.

Licht kan enorm veel verschil maken in de eerste indruk van bezoekers. Neem een restaurant. Als het pad naar de entreedeur, de gevel en de garderobe sfeervol zijn verlicht stemt dat de gasten positief. Wordt dit lichtbeleid vervolgens doorgetrokken naar de eetzaal en de toiletruimte, dan zullen het goede gevoel en de tevredenheid van de klanten alleen maar toenemen. In de keuken is het met name belangrijk dat de koks, de souschefs en het overige keukenpersoneel professioneel licht hebben om de maaltijden te bereiden. Het gaat puur om functionaliteit. In feite vraagt iedere ruimte om andere lampen. Met het aanbod leds van tegenwoordig is het zeker mogelijk om passende armaturen te vinden.

Of het nu gaat om winkel, showroom, fabriekshal, magazijn of werkplaats verlichting Led Design Holland werkt steevast met een lichtplan. Dit heeft te maken met het enorm gevarieerde assortiment led-armaturen. De lampen verschillen qua lichtsterkte, kleur, afmetingen, zuinigheid et cetera. Een lichtplan is een 3D-weergave van een ruimte waarbij aangegeven wordt waar iedere afzonderlijke lamp idealiter geplaatst moet worden. Per lamp wordt een uitgebreide beschrijving gegeven. Aanvullend bevat het lichtplan een prijsopgave en een besparingsoverzicht. Eén ding is namelijk zeker als u voor led kiest: u gaat op jaarbasis flink bezuinigen qua energiekosten.

Heeft u hulp nodig bij het overstappen op ledverlichting? U kunt op werkdagen contact opnemen met Led Design Holland. Wilt u langsgaan voor een persoonlijk gesprek? Het verzoek is eerst een afspraak te maken. Hierbij de contactgegevens op een rij:

LED Design Holland Konijnenberg 167 4825 BC  Breda

076 – 888 3300info@leddesignholland.nl

https://www.leddesignholland.nl/contact/

https://www.leddesignholland.nl/