Augustinus College
Image default
Bedrijven

Massage opleiding

Overweeg je om jezelf om te scholen tot een ander beroep? Of heb je al langer de wens om aan de slag te gaan als zelfstandig masseur. Met een massage opleiding kan je officieel de stap zetten om jezelf op te leiden tot masseur. Natuurlijk vraagt dit een flinke investering. Een deel van deze investering bestaat uit tijd en een ander deel uit een financiële investering. Gelukkig kan de financiële investering tegenwoordig meevallen. Je kan namelijk ook met het STAP budget massage opleiding volgen. Dit is een nieuwe manier om je opleiding te financieren in Nederland. Tot 1.000 euro wordt dan vergoed door de overheid mits je de opleiding met goed resultaat weet af te ronden. Het overige deel betaal je uiteraard wel zelf. Maar de stap om een opleiding te gaan volgen is nu niet meer zo groot.

Leer binnen een jaar tijd professionele massages geven

Wil je graag professionele massages geven? Met de STAP budget massage opleiding kan je geheel zelfstandig een opleiding volgen. Je kan onze opleiding volledig in eigen tempo volgen. We hebben een vrij flexibele opleiding waarbij je delen thuis zelfstandig afrond. Andere delen van de cursus volg je in de praktijk bij ons op de locatie. Elke maand gaan er curssusen van start op verschillende plekken in Nederland. Je kan deze naar eigen tempo inplannen en kijken wanneer je welk onderdeel afrond.

Onze opleidingen zijn erkend voor de STAP budget subsidie

Elke werknemer en ondernemer mag één keer per jaar met de hulp van het STAP budget een cursus volgen. Tot maximaal 1.000 euro wordt dan door de overheid vergoed. Dit is een groot deel van de massage opleiding. Onze STAP budget massage opleiding is officieel erkend en mag je dus met deze subsidie volgen. Het is wel belangrijk om jezelf eerst officieel in te schrijven voor je de subsidie aanvraagt. Je hebt namelijk een aanmeldbewijs nodig om de massage opleiding af te ronden.

Schrijf jezelf vandaag nog in voor onze massage opleiding

Ga vandaag nog aan de slag om je dromen waar te maken en een massage opleiding te volgen. Met de hulp van onze STAP subsidie kan je eindelijk de stap zetten die je al langer wilt zetten. Het wordt ineens geen groot risico meer om jezelf op te leiden tot masseur. Je kan straks zelfs naast je vaste baan een eigen massagepraktijk opzetten. Door jezelf in te schrijven maak je de eerste stap om je droom echt uit te laten komen!