Augustinus College
Image default
Kinderen

Kinderopvang Ridderkerk, de juiste opvang

Een goede opvang die dicht bij huis is en waar je zoon of dochter een prettige tijd heeft, dat wilt toch iedere ouder? Wanneer jullie het beide druk hebben met werk en daardoor minder op jullie zoon of dochter kunnen passen is het fijn dat hij of zij op een leuke, gezellige en veilige plek kan zijn. Het is daarom van belang om de juiste kinderopvang te vinden.

De juiste plek

Mochten jullie in Ridderkerk of omgeving wonen is het voor jullie fijn als ouder dat jullie zoon of dochter naar een kinderopvang in Ridderkerk kan gaan. Er zitten daar meer kinderen uit de buurt op, waardoor ze gelijk contact kunnen leggen. Dat klinkt toch leuk? Dit geldt ook voor wanneer jullie zoon of dochter naar school gaat, de kans is dan groot dat ze dan al vrienden zijn geworden met kinderen die ze al ontmoet hebben op bijvoorbeeld de kinderopvang in Ridderkerk

Buitenschoolse opvang

Er zijn ook kinderopvangen naast kinderen van 0 tot 4 jaar ook opvang bieden voor de naar schoolgaande kinderen, dus de kinderen van 4 tot 13 jaar oud. Dit wordt ook wel BSO genoemd. BSO staat voor buitenschoolse opvang. Als jullie opzoek zijn naar een kinderopvang in Ridderkerk is het ook handig om te kijken of ze een BSO aanbieden. 

 

https://www.degroenetuin-kdv.nl/kinderopvang-ridderkerk/