Augustinus College
Image default
Kinderen

Je nieuwe baby moet goede winterkleding hebben dit jaar in 2022

Je baby zal in de eerste paar levensjaren veel kleren dragen. Om er straks 100% zeker van te zijn dat je alleen het beste voor je baby krijgt, wil je enkele belangrijke kenmerken van kleding bekijken voordat je ze koopt. Lees deze baby blog verder om meer te weten te komen over de 10 musthaves voor babykleding en welke items je zonder aarzelen kunt kopen!

Begin bij de basis

Kleding is een noodzaak voor baby’s en kinderen. Het kiezen van de juiste kleding en accessoires kan overweldigend zijn, maar met een beetje onderzoek zul je merken dat het niet zo ingewikkeld is als je denkt. Hier volgen 10 must-haves om u op weg te helpen:

1) Slaapzak – Een slaapzak beschermt je baby tegen tocht en helpt hem warm te houden terwijl hij slaapt. Het is ook gemakkelijker om midden in de nacht de luiers van een slapende baby te verschonen als ze in een slaapzak zitten, zodat ze niets anders hoeven te dragen, wat het gemak kan vergroten.

2) Inbakerdoek – Dit is handig om te voorkomen dat baby’s hun armen vrij krijgen en overprikkeld raken in bed, waardoor ze meer kans hebben om de hele nacht door te slapen.

Denk aan draagcomfort

Baby’s moeten comfortabel zijn als ze in hun kleding zitten. Daarom zijn wollen en katoenen kleding de beste opties. Wol is zacht en kan je baby warm houden tijdens het slapen, terwijl katoenen kleding ademend is, waardoor ze een betere optie zijn tijdens de zomermaanden.

Wollen kleding mag geen knopen of ritsen hebben, omdat baby’s de neiging hebben om alles in hun mond te stoppen. U wilt voorkomen dat dit soort dingen op de kleding van uw baby zitten, zodat ze zichzelf niet stikken of iets schadelijks inslikken.

Het laatste wat je wilt is te veel outfits tegelijk kopen, want voor je het weet is je baby eruit gegroeid en dan heb je je geld verspild!

Overweeg stijl

Baby’s groeien zo snel dat het moeilijk is om ze lang genoeg in kleding te houden om iets te verslijten. Toch wil je altijd kleding in verschillende maten bij de hand hebben. Hier zijn 10 must-haves om bij de hand te hebben.

1) Onesies – Je kunt nooit fout gaan met onesies! Ze zijn gemakkelijk aan en uit te doen bij je baby en ze zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen. Onesies zijn vaak het beste voor de wintermaanden omdat ze veel warmte bieden zonder te omvangrijk of knellend te zijn. 2) Slabbetjes – Slabbetjes zijn een noodzaak als het gaat om het voeden van uw baby vanwege hun frequente kwijlen en kwijlen.

Houd rekening met groeispurten

Babykleertjes zijn een noodzaak en kopen in sets of veelvouden is altijd een goed idee. U kunt geld besparen door alle kleding van uw baby in één winkel of site te kopen. Dit voorkomt ook dat je door de stad moet rennen om de perfecte outfit te vinden, wat tijdrovend kan zijn. Als u sets koopt, wordt het ook gemakkelijker als uw kind uit de kleren groeit, omdat u niet alles in één keer hoeft te kopen, u hoeft alleen maar te vervangen wanneer dat nodig is.

Zoek kleding die gemakkelijk te verzorgen is

Er zijn veel kledingopties beschikbaar, maar sommige zullen gemakkelijker te verzorgen zijn dan andere. Katoen is bijvoorbeeld een populaire keuze omdat het gemakkelijk kan worden gewassen met koud water en minimaal wasmiddel. Zorg er ook voor dat je de kleding van je baby niet te vaak wast, omdat ze hierdoor snel kunnen verslijten of krimpen tijdens het wassen. Dit betekent dat je hun kleding alleen moet wassen als ze vuil zijn, in plaats van elke keer dat je ze verwisselt, zodat ze langer meegaan en beter dragen.

Koop in sets of veelvouden

1) Koop in sets of veelvouden. Er is niets erger dan wanneer je kleding voor je baby koopt, om er vervolgens achter te komen dat je nog zes rompertjes en vier broeken hebt. Door in sets te kopen, of in ieder geval veelvouden van een paar items te kopen, hoef je later niet meer terug naar de winkel. En als je vrienden of familie hebt met baby’s van bijna dezelfde leeftijd, zullen ze het zeker waarderen om deze afdankertjes te ontvangen!

Krijg wat hand-me-downs

Het kan moeilijk zijn om te weten wat je moet kopen als je een nieuwe baby hebt, maar er zijn enkele basisprincipes die in je arsenaal zouden moeten zitten. Als het op kleding aankomt, zijn hand-me-downs je beste vriend. Er is niets spannender dan een stapel kleren op de grond zien liggen en weten dat ze je kleintje zullen passen. Bovendien bespaart het zo veel geld!

Bekijk ook:

Voorkind

Modebaby