Augustinus College
Image default
Hobby en vrije tijd

Lasergamen: hoe en wat?

Lasergamen is een populaire groepsactiviteit en dat is niet zo gek. Het is betaalbaar, enerverend en toegankelijk voor iedereen. Daarom wordt lasergamen zowel gespeeld bij bedrijfsuitjes als bij kinderfeestjes. Dit komt omdat het voor vrijwel iedereen spannend is en vrijwel iedereen kan meedoen. Dat verklaart de populariteit van lasergamen. In dit blog vertellen we je meer over de mogelijkheid van lasergamen.

Lasergamen op locatie

Over het algemeen ga je als je gaat lasergamen naar een daarvoor ingerichte locatie. Daar hebben ze een professionele uitrusting waarmee je voor ongeveer een tientje een kwartier kunt spelen. Het nadeel is dat daarna je speeltijd op is en je in principe weer naar huis kan. Het grote voordeel is dat de locatie zelf vaak vol zit met obstakels en dat de hele locatie is ingericht voor de beste spelbeleving.

Lasergamen huren

Tegenwoordig kun je ook een lasergame huren. Dit zijn niet de laserguns met de kwaliteit die je krijgt bij een hal, maar je kunt er prima mee spelen. Waar je bij een professional een heel vest aan krijgt met ontvangers, moet je bij een gehuurde set vaak mikken op het geweer.

Het voordeel daarentegen is dat je veel goedkoper uit bent. Spelen op locatie is meestal zo’n €10,- per persoon terwijl je bij een gehuurde set al voor de helft van het geld per lasergun klaar bent. 

Het grote voordeel van huren

Een ander voordeel is dat je meestal een lasergame huurt voor een hele dag. Dat betekent dus dat de speelduur veel langer is. Ook kun je met een grotere groep spelen waarbij je afwisselt qua spelers. Als je klaar bent met een regulier spelletje elkaar afknallen, kun je ook nog andere spelvormen proberen. Dat maakt lasergames huren zo leuk en aantrekkelijk voor groepen. Je hebt langer en waarschijnlijk ook nog meer plezier terwijl je een stuk minder betaalt.

Als je het nou zelf ook een keer wil uitproberen, kijk dan op lasergamen-huren.nl voor alle mogelijkheden qua spelvormen en de scherpe tarieven.

 

https://lasergamen-huren.nl/