Augustinus College
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaart Vlaanderen met C-Air Belgisch kampioen ballonvaren

Ook al eens gedacht om te zweven boven het Vlaamse landschap, dan kies je best voor een ballonvaart boven Vlaanderen. Je vraag je waarschijnlijk af wat is allemaal mogelijk tijdens een ballonvaart in Vlaanderen? Het volledige programma van een luchtballonvaart duurt circa 4 uur en wij nemen uiteraard de tijd om iedereen goed te begeleiden.

Ballonvaart Oost-Vlaanderen Boek je ballonvaart Oost-Vlaanderen en geniet van uitzicht op Sint-Niklaas, Geraardsbergen, Gent, het Waasland. Kortom Oost-Vlaanderen heeft heel wat te bieden Dit kan je reeds voor de prijs van 129 euro per persoon.

Ballonvaart Antwerpen

Een ballonvaart boven Antwerpen, met uitzicht op de Schelde, het stad, de bossen van Brasschaat en nog zoveel meer. De Rupelstreek, de haven zijn stuk voor stuk bezienswaardigheden die je echt moet gezien hebben vanuit een luchtballon.

 

Ballonvlucht boeken

Een ballonvlucht kan eenvoudig geboekt worden via de website, telefoon of via mail. Via de website kan je eenvoudig online je vlucht reserveren en direct een datum prikken. De opstijglocatie hangt af van de windrichting de dag van de ballonvaart. Je kan uiteraard altijd een voorstel doen qua opstijglocatie en dan bekijken we of dit mogelijk is.

Is het duur om een ballonvlucht  te doen?

Nee, dit valt zeer goed mee. Een ballonvlucht kan je al boeken vanaf 129 euro per persoon. Als je een privé ballonvlucht verkiest is dit wel iets duurder dan betaal je 650 euro. Wij doen aan ballonvaren 7 op 7. Dit doen we om snel te kunnen inspelen op de wensen van onze passagiers. Je kan direct een datum afspreken, indien het slecht weer is spreken we direct een nieuwe datum af.

 

Luchtballon kopen

Zou je ook graag je reclame op een luchtballon wensen, dit is mogelijk C-Air verdeelt het ballonmerk bij uitstek namelijk Chaize. Dit is een Frans familiebedrijf die reeds 30 jaar ervaring hebben in het maken van luchtballonnen. Stuur even vrijblijvend je logo door en wij maken een visual zodat je misschien je luchtballon kan kopen.

https://www.ballonvaart-vlaanderen.be