Augustinus College
Image default
Aanbiedingen

Goedkoop een scooter leasen in Den Haag

Hoewel veel mensen graag met een scooter rijden om het drukke verkeer te omzeilen zijn er niet veel autobezitters die hun auto te koop zetten op Marktplaats. Een brommer is vooral een “extra” voertuig, niet het primaire voertuig in het gezin. Dan kan enkele duizenden euro’s toch flink aantikken, zeker met een relatief dure Vespa. Je kunt goedkoop een retro scooter kopen, of particulier een occasion in Den Haag aanschaffen, maar dan is het afwachten of je snel onverwachte kosten krijgt. Een scooter leasen is dan een mogelijke oplossing, je moet dan wel vooraf weten wat de mogelijkheden zijn. Kopen of leasen, in Den Haag of online? We zetten de mogelijkheden naast elkaar om de keuzes eenvoudiger te maken.

 

Via fastfuriousscooters.nl kun je ook een scooter betalen in termijnen, met bezorging in Den Haag. Bekijk direct de mogelijkheden op de website.

 

Hoe werkt een scooter op afbetaling kopen?

Bij een scooter betalen in termijnen gaat het om een “financial lease”, dat is iets anders dan een “private lease” waarbij je later het voertuig weer moet inleveren. Bij een scooter leasen koop je een scooter in de winkel of webshop, het verschuldigde bedrag wordt voorgeschoten door de leasemaatschappij en je betaalt vervolgens de scooter in maandelijkse termijnen af. Je bepaalt zelf de periode, hoe langer die loopt hoe lager de kosten per maand zijn, maar hoe hoger de rente uitvalt.

 

Een scooter betalen in termijnen is niet voor iedereen de meest geschikte keuze, soms is kopen een betere optie. Maak zelf een berekening via fastfuriousscooters.nl.

 

Scooter online leasen

Je kunt een scooter op afbetaling kopen bij een winkel in Den Haag, toch ben je online vaak een stuk goedkoper uit. Daar liggen de brommer prijzen doorgaans lager, je hebt naast budget merken en dure merken ook middenklasse alternatieven zoals Piaggio, Sym en Kymco. Wanneer je de keuze hebt gemaakt kun je ook nog accessoires toevoegen zoals een helm of kettingslot, de scooter betalen in termijnen werkt op basis van het totaalbedrag. Online kun je direct de berekening maken, en een toetsing laten uitvoeren.

 

Naast kopen en leasen kun je ook heel eenvoudig online de merken en modellen met elkaar vergelijken, kijk zelf maar op astfuriousscooters.nl.

 

Een bromscooter of snorscooter in Den Haag aanschaffen?

De keuze voor een bromscooter (45 km/u) of een snorscooter (25 km/u) is vooral afhankelijk van de locatie waar je woont, en de plekken waar je vaak naartoe zult gaan. Wanneer er veel fietspaden zijn kan een snorfiets uitkomst bieden, je mag daarmee overal op het fietspad rijden. Wanneer je snel en veilig tussen het autoverkeer kunt rijden ligt een bromfiets meer voor de hand. Je kunt niet achteraf van een bromfiets een snorfiets laten maken of andersom. Het gaat namelijk niet om de begrenzer maar om de registratie van het kenteken.

 

Een nieuwe scooter leasen is vaak een betere keuze dan een tweedehands brommer kopen vanwege de garantie en onderhoudskosten. De rente van een leasecontract kun je in dat geval snel terugverdienen.

 

Bekijk vrijblijvend de mogelijkheden van een scooter leasen op fastfuriousscooters.nl.