Augustinus College
Image default
Mode en Kleding

De bh’s zijn een must have voor iedere vrouw

De bh’s zijn een must have voor iedere vrouw

 

Als vrouw zijn er een aantal verschillende soorten beha die je absoluut moet hebben! We hebben het dan niet alleen over normale bh’s, maar ook over sport bh’s en eventuele andere soorten. Om je een idee te geven wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is, hebben we de meest populaire varianten voor je op een rijtje gezet. De kans dat je er wel eens van hebt gehoord is natuurlijk vrij groot, maar of je ook weet wat de voordelen en ook het belang is van bepaalde bh’s, dat valt vaak nog maar te bezien. Zo hebben we de Push up bh, sport bh en ook compressie bh even wat verder voor je uitgelicht. Je zult namelijk zien, dat je waarschijnlijk helemaal niet doorhad, dat deze bh’s ontzettend handig zijn om je kast te hebben liggen.

 

Push up

 

De bh met push up is in principe een must have voor iedere vrouw, zowel jong als oud. Echter dien je deze bh wel op de juiste manier te dragen. Doe je dit niet, dan verliest deze bh z’n kracht en zal het je outfit eerder minder maken, waar het er normaal voor zorgt dat het een stuk mooier wordt. Een push up zorgt er namelijk voor dat je borsten meer volume krijgen. Dit is ideaal, vooral wanneer je een mooie jurk draagt met een lage v-hals, dan is het belangrijk dat je borsten hierin goed naar voren komen. Dat betekent natuurlijk niet dat ze prominent aanwezig hoeven te zijn, maar ze mogen best gezien worden.

 

Sport bh

 

Deze bh wordt door veel vrouwen nog wel een vergeten. Vooral vrouwen die veel sporten vinden het dragen van een shock absorber bh absoluut niet prettig. Logisch, want deze bh zit vaak een stuk strakker dan dat ze normaal gewend zijn. Juist dit is dus nou ook exact de bedoeling. Doordat je beweegt, beweegt je lichaam mee. Wat ervoor zorgt dat je borsten alle kanten op kunnen gaat. Door het dragen van een push up bh, zorg je er namelijk voor, dat de kans op vervelende blessures tot het minimum wordt beperkt. Het is daarom dus ook zeker aan te raden om een dergelijke bh tijdens het sporten te gaan dragen.

 

De juiste maat

 

Zoals je kunt zien hebben beide bovenstaande bh’s totaal andere eigenschappen. Dat betekent ook dat je rekening moet houden met de juiste maat. Om je een eindje op weg te helpen, hebben we een bh maten uitleg voor je, die je kan helpen met het uitzoeken van de juiste maat bh. Deze kun je online vinden, maar je kunt er natuurlijk ook gewoon voor naar de winkel om een medewerker te vragen om hulp.