Augustinus College
Mode en Kleding

Een workshop kleuranalyse in het Limburgse Maastricht

Hoe weet ik welke kleuren mij staan?

Een vraag die me al een tijdje bezig houdt en waar ik maar geen antwoord op kan vinden. Tot dat ik tijdens een schoonheidsbeurs in mooie Maastricht, gelegen in het Zuidelijke puntje van Limburg op tegen de mogelijkheid van kleuranalyse aan liep. Mijn aandacht werd getrokken door een soort van workshop, waarbij de deelnemers elkaar aan het analyseren waren. Ik dacht: hier moet ik meer van weten!

Workshop kleuranalyse tijdens de schoonheidsbeurs in Maastricht

Als snel werd ik enthousiast toen ik de deelnemers zo lekker met elkaar bezig zag. En besloot me zelf ook in te schrijven voor de middagsessie om 15:00uur. De laatste sessie en ik had geluk, want er was nog maar één plekje vrij. Vol verwachting begon ik dus stipt om drie uur aan de workshop kleuranalyse. De dame die de workshop leidde deed dat op een heel leuke manier. Met veel interactie, passie en gevoel voor stijl en kleuren. Na een informatief gedeelte waarin de mogelijkheden en werkwijze van een workshop kleuranalyse werden toegelicht, zijn we aan de slag gegaan met elkaar.

De analyse wees uit; ik ben een lentetype

Doordat we de instructies perfect opvolgden, konden we al snel tot het analyseren van elkaars kleurtypen komen. Het viel me op dat er veel lentetypes tussen zaten in de groep. En dat maakte me nieuwsgierig of dat ik ook een lentetype zou zijn? Stiekem hoopte ik dat, omdat de kleuren die een lentetype laten stralen me zo enorm aanspreken. En ja hoor, de analyse bracht snel duidelijkheid. Een lentetype, zonder twijfel!

Kan ik een kleuranalyse zoals ik in Limburg gehad heb aanbevelen?

Zowel het proces van de kleuranalyse als het resultaat zijn in mijn ogen echt geweldig. Gewoon lekker met elkaar bezig zijn en dan vervolgens een resultaat behalen waarmee je gerichter en met meer vertrouwen kunt shoppen. Welke vrouw wil dat nou niet? De kleuranalyse Limburg in Maastricht, kan ik daarom iedereen aanbevelen

http://www.style-by-yvs.nl