Augustinus College
Image default
Mode en Kleding

Naar het middelbaar onderwijs, deze tas past bij jou

Naar het middelbaar onderwijs, deze tas past bij jou

Op het moment dat je naar het middelbaar onderwijs gaat komt er heel erg veel op je af. Wat er ook op je afkomt is de spullen die je mee moet nemen waarvan je nog geen idee hebt hoe je die überhaupt met je mee gaat nemen. Er zijn heel veel tassen waaruit je kunt kiezen waardoor jij je daar helemaal niet meer druk over hoeft te maken. Dat is toch al 1 grote zorg minder en ook een hele fijne manier om ervoor te zorgen dat je alle spullen met je mee kunt gaan nemen naar school.

Een rugtas voor jouw boeken

Een rugtas is makkelijk voor boeken omdat die het gewicht verdeeld over jouw schouders en rug, een rugtas kopen is dan ook wel een heel goed idee om jouw boeken mee te kunnen nemen. Het voordeel van een rugzak is ook dat er meerdere vakken in zitten waardoor jij je spullen apart op kunt bergen. Je kunt ook zelf bepalen welke grootte je nodig hebt want soms heb je niet zoveel boeken nodig en kun je het met een wat kleinere tas af. Het is niet altijd nodig om met een grote rugzak op pad te gaan.

Breid je tas uit met een telefoontasje

Om te voorkomen dat jouw telefoon helemaal onder in je rugzak terecht komt kun je kiezen voor een tasje voor telefoon. Je voorkomt dan dat je telefoon onder in jouw tas terecht komt en dat je moet zoeken op het moment dat je hem nodig hebt. Het is handig als je altijd bereikbaar bent en niet met het probleem komt te zitten dat je te laat bent met je telefoon opnemen. 

Wat als je geen boeken mee hoeft te nemen?

Als je geen boeken hoeft mee te nemen hoef je natuurlijk geen grote tas vol te laden en kun je het met een wat kleinere tas af dan een rugzak. Een tas waar je dan voor zou kunnen kiezen is een cross body bag omdat deze tas geen hele grote tas is maar je kunt er wel genoeg spullen in kwijt om de dag mee door te komen. Het is een tas met veel pluspunten waar je van kunt profiteren en ook nog eens buiten je schooltijd kunt gebruiken. Op die manier krijg je een tas die je voor school kunt gebruiken en ook tijdens andere activiteiten die je graag doet.