Augustinus College
Image default
Mode en Kleding

Hoe de perfecte outfit voor babykleding te matchen?

Kiezen wat te dragen moet gemakkelijk zijn, toch? Want als het om de kleding van je baby gaat, kan het matchen van de juiste outfit een hele uitdaging zijn! Hier zijn enkele tips voor het matchen van de perfecte babykledingoutfit voor jou en je kleintje.

Effen kleuren

De sleutel als het gaat om babykleding is veelzijdigheid. Sommige kleuren passen overal bij, en daar wil je op focussen.

Pasgeborenen

Probeer voor pasgeborenen (tot ongeveer drie maanden) witte, grijze, bruine of blauwe rompertjes met een bijpassende broek.

Groei

Als je baby groeit, voeg dan steeds meer kleur toe aan zijn outfits, maar houd er rekening mee wat bij andere kledingstukken in zijn kledingkast past.

Strepen, blokken en stippen

Een stuk met stippen, een gestreepte top en een gestippelde strik – matchen met de outfit van je baby is makkelijker dan je denkt.

Babykledinggids

Maar voor het geval je problemen hebt om erachter te komen wat bij elkaar past, hebben we onze babykledinggids gemaakt om een ​​aantal populaire stijlen te matchen.

Jongens als meisjes

Bovendien hebben we genderneutrale stukken die perfect zijn voor zowel jongens als meisjes! Kies verschillende ensembles en je baby zal genoeg outfits hebben om vele lentebuien te doorstaan.

Plaids en Pais leys

Het is waar dat je niet fout kunt gaan met plaids en Pais Leys als je probeert een baby-outfit te matchen.

Strepen

Strepen zijn een andere klassieke keuze voor babykleding, en effen kleuren passen er ook altijd perfect bij. Je moet er zeker van zijn dat wat je ook kiest perfect bij je kleintje past.

Babykleding online bestellen

Het kan een uitdaging zijn om online babykleding te vinden die bij je past. Want babykleding online bestellen kan een ingewikkelde taak zijn. Maar maak je geen zorgen: als je begrijpt hoe ontwerpers kleuren en prints coördineren, kun je de kleding van je baby in een mum van tijd gemakkelijk matchen.

Manieren om allemaal dezelfde kleur te dragen

Als jij en je baby toevallig een soortgelijk kleurenpalet schommelen, kan het lastig worden als het tijd is om een ​​outfit samen te stellen.

Truc

De truc is ervoor te zorgen dat al je stukken niet precies overeenkomen; op die manier heb je opties om meer dan één kledingstuk tegelijk te coördineren. Bron: https://www.stylonic.nl