Augustinus College
Image default
Auto’s en Motoren

Waar kan jij je automaatbak laten spoelen?

Je kan je automaatbak laten spoelen bij flushed. Flushed zit in Utrecht dus als je dichtbij utrecht woont dan kan je makkelijk je auto er even naartoe brengen. Flushed spoelt alleen maar en daarom kan je het best naar flushed gaan en nergens anders. Flushed heeft alleen maar mensen aangenomen die in het vak gespecialiseerd zijn en dus precies weten wat ze moeten doen zonder enkele hulp van iemand anders. Flushed laat je automaatbak of automaat spoelen voor 250 euro dat is weinig voor wat ze eigenlijk doen. Flushed haalt alle vieze en oude olie uit je auto en vervangt het naar een goede en nieuwe olie.

95%

Er is een 95% kans dat de automaat of automaatbak verbeterd in de auto. Alle vieze oude deeltjes wordt uit de auto gehaald en zo wordt de slijtage minder van de automaat of automaatbak. Flushed geeft je auto van binnen letterlijk een opknapbeurt. Doordat te doen is de kans veel kleiner dat de auto kapot gaat en er is veel meer kans dat de auto beter gaat presteren. Je auto gaat beter presteren omdat alle viezigheid uit de auto is gehaald en goede olie in de plaats erin is gegaan.

Gespecialiseerd 

De werknemers die bij flushed werken zijn allemaal gespecialiseerd in het vak wat ze doen. Ze kunnen het net zo goed met hun ogen dicht doen zo vaak hebben ze het gedaan. De werknemers gebruiken een speciale machine: de spoelmachine. De spoelmachine gebruiken ze om alles eruit en erin te pompen. Dat process duurt best lang om het helemaal af te ronden. Het kan ongeveer zo een 2 uur duren om je auto helemaal te laten spoelen. Maar door je auto te laten spoelen kan je veel verder met je auto rijzen en zonder problemen