Augustinus College
Image default
Auto’s en Motoren

Altijd een vaste rijinstructeur en dezelfde auto bij Rijschool in Rotterdam

Een goede rijschool vinden is niet altijd makkelijk. Je wilt natuurlijk een rijschool die goed bij je past en waar jij je op je gemak kan voelen. Woon je in Rotterdam of in de buurt van Rotterdam? Maak dan kennis met de Rijschool in Rotterdam genaamd Rijbewijsstore. Als je opzoek bent naar een goede en voordelige rijschool zit je bij deze rijschool op de juiste plek! Ze vinden het belangrijk dat jij op jouw manier en op een goede en veilige manier rijlessen kunt nemen en op je gemak achter het stuur kan zitten. Je mag zelf kiezen of je in een automaat wilt rijden of in een schakel auto. Bij elke les word je netjes thuis opgehaald en weer afgezet en je rijd altijd met dezelfde rijinstructeur en in dezelfde auto. Benieuwd wat Rijbewijsstore nog meer interessant maakt? Lees dan dit artikel verder of neem een kijkje op de website! 

Bijzonderheden Rijbewijsstore

Rijbewijsstore maakt het voor iedereen zo aantrekkelijk mogelijk om bij hen rijles te nemen en dat komt omdat ze goede tarieven en betaalmogelijkheden hebben. Ze bieden bijvoorbeeld al een proefles aan van 49,95 euro waarna de rijinstructeur kan bepalen hoeveel rijlessen je nodig zult hebben. Iedereen is anders en iedereen rijdt op zijn of haar manier. De een heeft bijvoorbeeld 15 lessen nodig en de ander 25. Doordat je een proefles kunt nemen wordt dit duidelijk en zul je nooit teveel betalen of een te groot pakket aanschaffen. Ze begrijpen ook dat wanneer je jong bent en nog op school zit, je niet het hele bedrag in één keer kan betalen en daarom bieden ze een wekelijks betaaltermijn aan. Iedere week kun je dan 99,95 euro betalen. Hoe fijn is dat? Kijk op de website wat de tarieven zijn en wat de pakketten inhouden, zit er niets bij? Geen zorgen, neem contact op en kijk wat er nog meer mogelijk is!

Ben je een vrouw en wil je graag rijles speciaal voor vrouwen? Bij Lady Rijles kun je rijlessen in Amsterdam en is er zelfs een rijschool in Utrecht.