Augustinus College
Image default
Auto’s en Motoren

Snel en efficiënt je autotheorie halen met 123-theorie!

Wil jij snel en efficiënt je autotheorie, scootertheorie of motortheorie halen? Dan ben je bij 123-theorie aan het juiste adres! Met een lekker hoog slagingspercentage behoren wij tot de best presterende theoriescholen in Nederland. Onze eendaagse theoriecursus is de ideale manier om binnen korte tijd alle benodigde kennis op te doen en het CBR theorie examen succesvol af te leggen. Met 18 cursuslocaties verspreid over het hele land is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Meer dan 140.000 leerlingen zijn jou al voorgegaan en hebben met succes hun theorie-examen behaald. Bij 123-theorie kun je rekenen op persoonlijke aandacht, ondersteuning en ervaren docenten die jou examengericht opleiden. Daarnaast krijg je toegang tot onze digitale leeromgeving waar je kunt oefenen en proefexamens kunt maken. Schrijf je vandaag nog in en profiteer van onze tijdelijke aanbieding: slechts €99,- voor een volledige theoriecursus exclusief examen. Ben jij de volgende die slaagt? Plan nu je theorie examen in en zet een belangrijke stap richting het behalen van je rijbewijs!

Wat is het slagingspercentage van 123-theorie?

Het slagingspercentage van 123-theorie is 83%. Dit is het hoogste slagingspercentage in vergelijking met andere theoriescholen, waar het slagingspercentage gemiddeld 61% is. Het CBR gemiddelde slagingspercentage is 47%. Deze gegevens zijn gebaseerd op de uitslagen van motorexamens in 2021 en 2022 volgens CBR Open Data. 123-theorie heeft 18 cursuslocaties verspreid over Nederland, dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt. Meer dan 140.000 leerlingen zijn al geslaagd bij 123-theorie. Wil jij de volgende zijn? De theorie cursus auto dag bij 123-theorie begint in de ochtend en eindigt in de middag, waarbij je direct na de cursus examen kunt doen bij het CBR. Het lesmateriaal wordt verzorgd door 123-theorie en je hoeft geen boeken aan te schaffen. Het inschrijven voor een theorie cursus auto is eenvoudig en kan snel gedaan worden. Bij de inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met alle informatie die je nodig hebt, inclusief toegang tot de online leeromgeving. Op de website van 123-theorie kun je ook ervaringen lezen van cursisten die de cursus hebben gevolgd en geslaagd zijn.

undefined

Bij 123-theorie kun je rekenen op persoonlijke aandacht en ondersteuning, ook als je leer- of concentratieproblemen hebt. De docenten zijn ervaren professionals die jou examengericht zullen opleiden. Daarnaast krijg je toegang tot de slimme digitale leeromgeving waar je kunt oefenen en proefexamens kunt maken.   

Schrijf je vandaag nog in en profiteer van de tijdelijke aanbieding: slechts €99,- voor een volledige theoriecursus, exclusief examen. De kosten voor het examen betaal je apart bij het CBR. Ben jij de volgende die slaagt? Ga direct je theorie examen inplannen via 123-theorie.nl. 

Binnen 1 dag het CBR theorie examen behalen

Wil jij binnen 1 dag het CBR theorie examen behalen? Dat is zeker mogelijk! Met de intensieve cursus wordt jij optimaal voorbereid op het examen, zodat jij in korte tijd alle benodigde kennis opdoet. De ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je de verkeersregels en -borden grondig leert kennen, zodat je met vertrouwen het examen tegemoet gaat.

Tijdens de cursus wordt veel met proefexamens geoefend, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en je zelfverzekerd voelt op de dag van het examen. 123-theorie heeft al vele cursisten geholpen om snel en succesvol hun theorie examen te behalen.

Wacht niet langer en boek vandaag nog jouw intensieve theorie cursus. Binnen 1 dag kun jij jouw CBR theorie examen behalen en een stap dichter bij het behalen van je rijbewijs komen!

https://www.123-theorie.nl/