Augustinus College
Image default
Financieel

Maatschappelijke vaardigheden verbeteren met ProfessionalPartners

Het maatschappelijk domein is altijd in beweging. ProfessionalPartners speelt daarom graag in op de vraag naar arbeid door professionals te werven, kwalificeren en selecteren. Dit doen wij door talenten te helpen ontwikkelen middels opleidingen, workshops en masterclasses. Door ons brede vakgebied en onze rijke ervaringen en kennis weten wij professionals te begeleiden en ontwikkelen binnen het sociaal domein. ProfessionalPartners is daarom niet alleen erg handig voor werkgevers, maar weet ook precies hoe werkzoekenden hun competenties kunnen ontwikkelen en verbeteren.

Het moment waarop jij aandacht wil besteden aan jouw ontwikkeling kun je helemaal zelf bepalen, omdat onze trainingen verder strekken dan alleen workshops en masterclasses. Deze trainingen kun je namelijk ook online volgen via e-learnings, waardoor je altijd en overal in jezelf kan investeren. De trainingen zijn voornamelijk praktijkgericht, omdat de functies in het sociaal domein ook aankomen op de praktijk. Hoe kun je dan beter opgeleid worden dan met praktijkvoorbeelden? Bovendien zijn onze trainingen erg aan te raden wegens het interactieniveau. De workshops en masterclasses vinden altijd plaats in een groep, waardoor je met gelijkgestemden aan de slag gaat. Iedereen is aanwezig met hetzelfde doel: jezelf ontwikkelen en verbeteren in maatschappelijke functies.

Ben je al die tijd al op zoek naar een opleiding binnen het sociaal domein? Wil jij je maatschappelijke vaardigheden graag ontwikkelen en verbeteren? Kun jij het verschil maken met jouw sociale competenties of ben jij de geschikte kandidaat voor de schuldhulpverlener vacature of de WMO consulent vacature te vullen? Dan kan ProfessionalPartners jou een heel eind op weg helpen bij het verbeteren van jouw competenties en het vinden van de juiste vacature. Onze experts staan voor je klaar om jou te begeleiden in de zoektocht naar een bijpassende functie in het maatschappelijk domein en stellen je graag voor aan jouw eventuele nieuwe opdrachtgever.

https://professionalpartners.nl/