Augustinus College
Image default
Auto’s en Motoren

Land Rover occasions, ze blijven mooi

Mensen kijken toch altijd even opzij als ze een Land Rover passeren. De auto heeft gewoon iets bijzonders. Iets magisch. Aanvankelijk gebruikte het leger en de politie de auto vooral als terreinwagen, tegenwoordig is dat niet meer zo en zie je de Land Rover vooral terug op de weg en minder op moeilijk begaanbare terreinen.

Wees er als de kippen bij!

Nee, Land Rover occasions zie je niet heel erg veel. En als ze al aangeboden worden, dan zijn ze vaak zo weer verkocht. Wil je dus graag een Land Rover occasion kopen, dan moet je al lijntjes hebben uitliggen of moet je er echt bovenop zitten. Logisch ook, want ook een Land Rover occasion is een bijzondere auto. Zie je gebruikte auto’s van dit merk te koop staan, dan gaat het in de meeste gevallen om de Discovery, de Discovery Sport, de erg populaire Range Rover en de Range Rover Sport. De nieuwste modellen zie je amper als occasion, bezitters van Land Rovers blijven nou eenmaal lang in de auto rijden. Die kunnen vaak niet eens afscheid van hun auto nemen.

Blok op de weg

De Land Rover kan nog steeds prima tegen een stootje en biedt in alle gevallen optimaal rijcomfort. Land Rover occasions doen dat ook, want bepaalde eigenschappen verliest de auto namelijk nooit. De auto’s liggen als een blok op de weg en in een Land Rover voelt iedereen zich veilig. Natuurlijk is ook dit merk nadrukkelijk met de tijd meegegaan en doet de moderne uitvoering in weinig nog denken aan de eerste uitvoeringen van de Land Rover.

Leuke accessoires

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom het merk kun je terecht op een aantal zeer informatieve auto blogs. Ze zullen je ongetwijfeld ook informeren over zaken als Landrover accessoires, want net als alle andere auto’s heeft ook de Landrover heel veel extra’s te bieden.