Augustinus College
Image default
Auto’s en Motoren

Accessoires en onderdelen voor je VW gemakkelijk online besteld

Authentieke VW t2 onderdelen van eersteklas niveau, daarvoor ga je de deur toch niet uit? Op www. paruzzi .com vind je alles waar ja naar op zoek bent. Er zitten producten van bekende merken tussen. Je kent deze labels vast wel: topran, scf, 123ignition, intact en carpoint. In totaal zijn er meer dan 250 namen om uit te kiezen.

Daarnaast voert Paruzzi de Paruzzi parts lijn. Deze componenten worden in eigen beheer geproduceerd. De kwaliteit is gegarandeerd goed en de prijs absoluut scherp. Paruzzi is aangewezen als officiële VW Classic Parts dealer in Nederland. Dit betekent dat je originele artikelen die niet meer bij VW zelf te koop zijn, wel in de Paruzzi shop aantreft. Een en ander komt rechtstreeks uit het VW Classic-magazijn in Duitsland.

VW Kever parts zijn er ook te over in de online winkel van Paruzzi. Wellicht heb jij een van de volgende items nodig? Een achteras lagerhuis deksel van chroom, een achterasmoer splitpen, een Europese achterlichtlens in oranje/rood, deurhandvaten met een contactslot set of een 5-rib velg in antraciet. Paruzzi geldt al jaren als de nummer 1 webwinkel op het gebied van VW Classics.

Sinds de start in 1989 is het Wim de Keijzer en Evert Poelman gelukt hun ambitie waar te maken. VW-oldtimer-bezitters van over de hele wereld weten hun weg naar het Zeeuwse Yerseke te vinden. Soms digitaal en soms letterlijk via de A58 en vervolgens de N673 of de N670. Een bezoekje aan het bedrijf is van harte aan te raden. Met veel plezier geeft een van de medewerkers je een rondleiding en worden al je vragen beantwoord. Je wordt desgewenst in het Nederlands, Engels of Duits te woord gestaan.

De kantoorlocatie en showroom/winkel zijn gevestigd aan de Kreeft 16. Dit zijn de openingstijden van het hoofdkantoor: maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Dit geldt ook voor de shop, die aanvullend op zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur de deuren opent.

https://www.paruzzi.com/nl/vw-t2-onderdelen.php