Augustinus College
Image default
Gezondheid

Nu Een EHBO cursus volgen

Eerste Hulp Bij Ongelukken helpt vervelende gevolgen na een ongeval of ongeluk te voorkomen. Een EHBO cursus volgen is dan ook altijd verstandig. Het is de juiste parate kennis van zaken, die er samen met ervaring vanuit de EHBO cursus voor zorgt dat omstanders daadwerkelijk ingrijpen, waardoor je adequaat kunt reageren en handelen. Een EHBO cursus volgen  kan voor zowel bedrijven, verenigingen als particulieren, zodat een ieder zich de EHBO-stof eigen kan maken. Leren reanimeren maakt standaard onderdeel uit van een EHBO cursus volgen.

Wil jij een EHBO cursus volgen?

Wil jij een EHBO cursus volgen? Dan kun je ons bij ons aanmelden. Wij geven door heel het land  cursussen en kunnen wij tevens zorgen voor een maatwerk cursus in 1 dag. Je kunt bij ons een EHBO cursus volgen voor particulieren of bedrijven. Deelnemers ontvangen na afloop een digitaal EHBO certificaat. Desgewenst zorgen we voor een EHBO cursus volgens de officiële certificeringen, wij adviseren je om hier vervolgens jaarlijks gebruik van te maken. Uiteraard kunnen we je kosteloos helpen herinneren aan de EHBO herhaling, zodat je de EHBO kennis bij kunt blijven houden en jij, jouw personeel en wellicht jouw leden of vrijwilligers weten hoe ze dienen te reageren op een noodsituatie.

EHBO cursus kosten

De EHBO cursus volgen is voor iedereen mogelijk. Bedrijven en verenigingen kunnen de EHBO cursus organiseren voor een vaste groepsprijs, onafhankelijk van het aantal deelnemers. Wij kunnen maximaal 14 deelnemers tegelijkertijd laten deelnemen aan de cursus, om een ieder voldoende aandacht te geven en de kwaliteit van onze EHBO opleiding te kunnen voldoen. Wil je liever als particulier de EHBO cursus volgen? Dat kan ook. Kijk dan op de website bij welke groep je kan aansluiten. Wij bieden onze cursussen door heel het land aan, zo bieden wij een EHBO cursus aan in Zeeland, Nijmegen, Amsterdam, Noord-Brabant of Friesland. Kijk voor meer informatie op onze website.