Augustinus College
Image default
Gezondheid

Last van spieren en/of gewrichten, ga naar de Fysiotherapeut in Zeist

 

Zodra u problemen krijgt met bewegen is het raadzaam een Fysiotherapeut uit Zeist in te schakelen. Er zijn verschillende, u kunt gewoon de dichtstbijzijnde Fysiotherapeut in Zeist bellen of mailen om gelijk een afspraak te maken. Vaak hebben ze wel een site waarop u een afspraak kunt reserveren, en dan krijgt u per mail nog een bevestiging van de gemaakte afspraak. Natuurlijk kunt u ook bellen met de Fysiotherapeut in Zeist, als u liever persoonlijk contact heeft.

Voor allerlei klachten naar de fysio

Er zijn zoveel verschillende klachten en aandoeningen waar een Fysiotherapeut uit Zeist verlichting voor kan bieden met zijn behandelingen. Vaak niet na een behandeling, er zijn meestal meerdere behandelingen nodig om resultaat te kunnen boeken. Gelukkig worden de behandelingen na de eerste 20 behandelingen vergoed door de verzekeraar. De eerste 20 behandelingen dient u zelf te betalen aan de Fysiotherapie in Zeist, tenzij u een aanvullende verzekering heeft, dan worden er van de eerste twintig behandelingen ook een aantal vergoed. Op zich is dit een prima regeling, en wordt er niet naar lukraak fysiotherapie aangevraagd, wat in het verleden regelmatig voorkwam. Prima voor de fysiotherapeut, maar niet goed voor de economie, en wij moeten dat met elkaar wel betalen. Ik denk dat bepaalde behandelingen sowieso wel helemaal worden vergoed vanuit de verzekering, maar dat weet ik niet zeker.

Wel weet ik dat er, vreemd genoeg, nogal verschil bestaat tussen de Nederlandse en de Duitse Fysiotherapie. De benadering is anders, maar gelukkig heb ik een vriendin die fysiotherapeut is in Duitsland. Zij geeft mij tips en advies, wat ik bijvoorbeeld aan mijn fysiotherapeut moet vragen om een zo goed mogelijke behandeling te krijgen met een goed en zo snel mogelijk positief resultaat.

Heel handig, zo’n oude schoolvriendin!