Augustinus College
Image default
Gezondheid

In no-time je tanden bleken

Nu het sociale leven weer een beetje op gang komt, heb jij vast heel veel uitnodigingen voor verjaardagen en feestjes liggen. Het wordt weer eens tijd om je naar de kapper te gaan voor een nieuwe look, wat make-up op te doen en een leuk nieuw outfit te kopen. Trek dat joggingpak maar uit! Op al die feesten en partijen die jij gaat bezoeken, ben je natuurlijk heel blij om iedereen weer te zien. Daarom toon je je glimlach aan ieder die hem maar wil zien. Voor de spiegel thuis oefen je alvast even. Als je voor de spiegel staat en glimlacht naar jezelf, dan schrik je even: je tanden zijn niet meer zo wit als ze ooit geweest zijn. Ze neigen naar geel en dat is natuurlijk een verkeerde zaak. Met zulke tanden wil je je eigenlijk niet vertonen, maar je hebt wel heel veel zin om de rest van de wereld weer te zien. Dan is er dus maar één oplossing; de hele tijd je mond dicht houden en hoogstens ‘gefeliciteerd’ en ‘hoe gaat het?’ zeggen. Er zit niet zo veel anders op. Of toch wel? Ja, natuurlijk wel! Als je tanden geel kunnen worden, dan kunnen ze ook weer wit gemaakt worden.

Je hebt geen maanden de tijd om dit te doen, je eerstvolgende feestje is immers al over vijf dagen. Hoe krijg je witte tanden? Je zult je tanden dus moeten gaan bleken, dat is op korte termijn de enige oplossing.

 

Tanden bleken kan op twee manieren: je kan ze zelf bleken met een tandenbleekkit, of je kan het professioneel laten doen bij de tandarts. Beide opties neem ik met je door.

Een tandenbleekkit bestellen is over het algemeen goedkoper dan je tanden laten bleken bij de tandarts. Het kost gemiddeld tussen de 30 en 50 euro. Echter zijn er ook meer risico’s aan verbonden; je weet nooit precies wat op je tanden smeert.

Een behandeling bij de tandarts is duurder, maar je hebt wel meer garantie op een goed resultaat. Een nadeel van tanden bleken Rotterdam bij de tandarts, is dat het meestal meerdere behandelingen zijn. Je bent dus niet na een uurtje klaar.

https://witgebitnederland.nl/