Augustinus College
Image default
Eten en drinken

Catering Gezocht in Amsterdam? Bestel nu direct in de webshop.

Catering bestellen in Amsterdam gaat vanaf nu super simpel met de online webshop van Happie Delivery. Op de vernieuwde website van Happie Delivery in Amsterdam vindt u een super groot assortiment met mogelijkheden voor uw catering. Happie Delivery zet naast de kwaliteit hoog in op de service. Maar hoe doen ze dat? Door elke klant een eigen event-manager tot hun beschikking te geven is er alijd iemand binnen Happie Delivery die al uw vragen direct kan beantwoorden. U krijgt het direct nummer van die eventmanagers, dus als u vragen heeft over uw catering, heeft u direct de juiste persoon te pakken. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar. 

 

Catering op maat

Daarnaast vinden wij het heel belangrijk u een goede mogelijkheid te bieden om uw eigen catering samen te stellen; u weet immers het beste wat uw klant lekker vindt. Bij Happie Delivery in Amsterdam kunt u daarom altijd geheel vrijblijvend en gratis een voorstel op maat laten maken. Wij maken dan een menu dat speciaal gericht is op uw wensen.

 

Welke soorten catering kan ik bestellen?

Zakelijke catering is een van de meest besteld producten bij Happie Delivery. Hierbij moet u denken aan bedrijven die graag een bedrijfslunch in Amsterdam willen laten leveren, omdat zij zelf geen bedrijfsrestaurant hebben. Ook worden er veel borrels georganiseerd door Happie Delivery, zoals bijvoorbeeld het kerstfeest, nieuwjaarsborrel of een borrel op de boot met SAIL. 

Ook veel bruidsparen die gaan trouwen in de omgeving van Amsterdam weten ons te vinden voor hun bruiloft catering. Hier verzorgen wij de receptie, het bruidsdiner en het bruidsfeest. Door jarenlange ervaring in de evenementen zorgt Happie Delivery voor een onvergetelijke dag.

Last but not least leveren wij catering aan particulieren. Dit betreft een heel breed spectrum. Neem bijvoorbeeld een jubileumfeest omdat een stel zoveel jaar getrouwd is of een klein buffet van zo’n 10 mensen. 

Zo ziet u; Happie Delivery is van alle markten thuis. Bent u benieuwd hoe Happie u kan helpen met uw catering? Bekijk dan eens de website.

 

Hoe kan ik een bestelling plaatsen in Amsterdam?

Een bestelling plaatsen kan bij Happie Delivery heel gemakkelijk online. Kiest uw favoriete gerechten uit onze webshop. Plaats deze in de winkelwagen en met een paar klikken heeft u de bestelling geplaatst. Liever catering op maat? Neem dan contact met ons op. Wij stellen gheel vrijblijvend en kosteloos een voorstel voor u op. Zo weet u dat u altijd de juiste catering ontvangt.

https://www.happiedelivery.nl/catering-amsterdam/