Augustinus College
Image default
Eten en drinken

Bedrijfscatering met catering Almelo voor jou

Bij catering wordt vaak gedacht aan catering van feesten of evenementen. Maar bedrijfscatering wordt vaak vergeten. Catering Almelo is hier sterk in. Wat is dan bedrijfscatering? Je treft bedrijfscatering aan op locaties van bedrijven, overheden of instellingen met grofweg meer dan 50 medewerkers, Vaak hebben deze bedrijven een grote kantine waar de medewerkers lunchen. Hiervoor moet dan ook eten worden gemaakt, dat kan met de bedrijfscatering, zoals catering Almelo.

Onderzoek heeft bewezen dat des te beter het bedrijfsrestaurant, des te beter de medewerkers kunnen ontspannen en kunnen eten. Des te beter ze presteren, des te minder vaak ze ziek zijn. Een goede bedrijfscatering zoals de catering van Almelo is dan dus ook een must bij bedrijfsrestaurants. Bedrijfscatering van catering Almelo is meer dan alleen de kantine. De catering van Almelo zorgt ook voor  het verzorgen van vergaderingen en andere bijeenkomsten. Maar ook aan het bijvullen van de verschillende coffeecorners in het kantoor en aan het bijvullen van de automaten met snacks (bijvoorbeeld worstenbroodjes), hapjes, warme dranken, koude dranken. Daarnaast verzorgt catering Almelo ook recepties en evenementen binnen het bedrijf. Bijvoorbeeld als iemand een werk-jubileum viert of als er een kerstlunch is voor de medewerkers.

Multifunctioneel bedrijfsrestaurant

Daarnaast is het een trend dat een multifunctionele bedrijfsrestaurant in opkomst is. Catering Almelo speelt daar goed op in door altijd beschikbaar te zijn en verse producten te maken. Een multifunctioneel bedrijfsrestaurant is een plaats waar medewerkers vergaderen, werken, ontspannen, koffiedrinken en eten. Catering Almelo snapt dat en  biedt daarom verschillende gerechten aan. Van koffie en sap in de morgen tot muslie repen en gezonde tussendoortjes overdag. Ook zijn er een aantal warme gerechten die een bedrijfsrestaurant kan serveren. Met de bedrijfscatering van catering Almelo zit een bedrijf altijd goed.