Augustinus College
Image default
Banen en opleidingen

Wat doet een uitzendbureau Uden?

Wil je graag weten wat een uitzendbureau doet en wat zij voor jou kunnen betekenen? Je kunt tegenwoordig op verschillende manieren aan een baan komen. Online via social media of de online banenbanken, je kunt rechtstreeks op een vacature reageren en je kunt je inschrijven bij een uitzendbureau en daar aan de slag gaan. Maar hoe werkt dat dan bij een uitzendbureau Uden? En waarom zou je dat doen?  Lees verder voor een aantal antwoorden op het gebied van werken voor een uitzendbureau en wat doet een uitzendbureau Uden.

De juiste match

De medewerkers van het uitzendbureau Uden leggen deze vragen naast elkaar en gaan op zoek naar de juiste match. Het kan gaan om parttime banen, fulltime banen, tijdelijke projecten en opdrachten, bijbaantjes of juist een vaste baan voor langere tijd. Deze match wordt gedaan door de medewerker van het uitzendbureau Uden, de zg. Intercedent of recruiter. Wanneer je je als werkzoekende (online) aanmeldt of inschrijft zul je een gesprek hebben waarin oa. je c.v. wordt besproken, je opleidingen en werkervaring. Daarnaast wordt uiteraard gekeken naar jouw wensen en behoeften, wat voor type werk je zoekt en welke baan goed past bij je ambities. De recruiter gaat dan op zoek naar een baan voor je in de databank. In dit bestand staan alle banen die door werkgevers zijn doorgegeven. Is er een match gevonden dan worden beide partijen aan elkaar voorgesteld en kan het zomaar zijn dat jij een baan hebt gevonden en de opdrachtgever een goede nieuwe werknemer. Daar gaat het uiteindelijk allemaal om.

Niet alleen werk maar ook coaching en begeleiding

Wat doet een uitzendbureau Uden nog meer dan alleen werkzoekenden koppelen aan opdrachtgevers? Werken via het uitzendbureau Uden betekent niet alleen werk. Wij vinden namelijk dat je je moet blijven ontwikkelen. Binnen je vakgebied, of soms omdat je het roer om wilt gooien. We hebben daarvoor online trainingen opgericht, waar je je kunt laten om- of bijscholen op o.a. hoveniersgebied. Maar ook op allerlei andere manieren bieden wij je de kans om een kanjer te blijven of te worden in jouw werk.

https://www.jongerenarbeidsmarkt.nl/nl/uitzendbureau/uden