Augustinus College
Image default
Banen en opleidingen

Letselschadebehandelaar zijn een van de meest boeiende beroepen in de verzekeringsbranche

Vacatures voor letselschadebehandelaar bij Rochewood

Letselschadebehandelaar is een uitdagende functie. Niet alleen gaat het soms om substantiële bedragen, maar ook de psychische component speelt een cruciale rol bij het afhandelen van letselschades. Mee kunnen voelen met het slachtoffer is een vereiste, maar je kunt emotie, ook in heel schrijnende gevallen, nooit de overhand laten krijgen. Het hanteren van een goede balans tussen empathie en het vertegenwoordigen van de belangen van de verzekeraar maken letselschadebehandelaars een van de meest boeiende beroepen in de verzekeringsbranche. Lang niet iedereen heeft het verantwoordelijkheidsgevoel, zelfvertrouwen en persoonlijke moed om letselschadetrajecten tot een voor alle partijen bevredigende oplossing te brengen. Denk jij dat je het in je hebt? Reageer dan op de vacatures voor letselschadebehandelaar bij Rochewood of stuur een open sollicitatie in.

Vacatures voor letselschadebehandelaars die zich persoonlijk willen ontwikkelen

Rochewood is een jong detacheringsbedrijf dat zich richt op het detacheren van professionals aan verzekeringsbedrijven en financiële instellingen. Regelmatig heeft Rochewood vacatures voor bankwezen, vacatures voor verzekeringen of vacatures voor letselschadebehandelaar. Om succesvol te kunnen solliciteren is het belangrijk dat je enkele certificaten in het kader van de Wet op het financieel toezicht (Wft) hebt behaald. Verder zoekt Rochewood mensen die het belangrijk vinden om verder te groeien, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Bij Rochewood word je huidige functie beschouwt als een startpunt voor je volgende functie. De volgende functie komt binnen bereik door je huidige werk uitstekend te doen en door aanvullende opleidingen te volgen. Zo werk je stap-voor-stap aan je persoonlijke ontwikkeling, in je eigen tempo.

Reageer snel op een van de vacatures voor letselschadebehandelaar

Rochewood detacheert professionals bij gerenommeerde opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers stellen uiteraard strikte eisen aan persoonlijkheid, ervaring en kennis. Daarom is werken bij Rochewood niet voor iedereen weggelegd. Rochewood stelt dan ook hoge eisen aan motivatie en ervaring. Alleen professionals en aankomend professionals met de drive om zichzelf elke dag te overtreffen, worden aangenomen. Maar wanneer je eenmaal bent aangenomen, ben je lid van een hecht team, waarin werkplezier, samenwerking en oprechte aandacht voor elkaar belangrijke waarden zijn. Voldoe je aan het profiel en ben jij geïnteresseerd in een van de vacatures voor letselschadebehandelaar? Reageer dan snel.