Augustinus College
Image default
Banen en opleidingen

Een baan vinden door middel van het uitzendbureau in Den Bosch

Voor het vinden van een leuke bijbaan, een zomerbaan, een avondbaan of een vaste baan moet je bij het uitzendbureau in Den Bosch zijn. Daar kan je direct worden geholpen aan een baan die goed aansluit bij de wensen en de behoeften die je hebt. Door je aan te melden op de website kan je een profiel aanmaken. Hierin kan je jouw cv uploaden en je motivatie schrijven. Ook geef je hierin bijvoorbeeld aan hoeveel uren je per week beschikbaar bent en welke tijden je voorkeur hebben. Ook kan je doorgeven wat je eisen zijn wanneer je ergens gaat werken. Wil je bijvoorbeeld een minimum loon verdienen of heb je de voorkeur voor een bedrijf dat gevestigd zit op een specifieke locatie? 

Hoe werkt het solliciteren via een uitzendbureau?

Het uitzendbureau in Den Bosch houdt heel erg rekening met alle eisen die je hebt gesteld en zal een selectie voor je maken en je daar iedere keer van op de hoogte houden. Wanneer je dan een keer een vacature voorbij ziet komen die goed bij je aansluit, kan je daar een reactie op geven. Het uitzendbureau in Den Bosch zal dan voor je bemiddelen en je sollicitatie doorgeven aan het bedrijf waar de vacature van is en waar jij graag wil gaan werken. Je kunt ook nog een specifieke motivatie voor die vacature meesturen om meer kans te maken om met het bedrijf aan tafel te gaan zitten. 

Contact maken met het bedrijf

Het uitzendbureau in Den Bosch zorgt ervoor dat je in contact komt te staan met het bedrijf en zodra je eenmaal contact hebt met het bedrijf dan zal het uitzendbureau in Den Bosch zich hier even uit terug trekken zodat je met hen de gesprekken kunt gaan volgen. Uiteindelijk lopen alle zaken wel via het uitzendbureau in Den Bosch.