Augustinus College
Image default
Banen en opleidingen

Een bhv cursus gaan volgen

Kompas Veiligheidsgroep is een gespecialiseerd opleidingsinstituut dat zich toelegt op BHV, EHBO en VCA cursussen, veiligheidsadvies en veiligheidsproducten. Met onze diepgewortelde passie voor veiligheid en onderwijs streven we ernaar om Nederland veiliger te maken. 

We zijn toegewijd aan de kwaliteit en actualiteit van onze BHV-cursussen. Deze worden in-house ontwikkeld om te voldoen aan de actuele wetgeving en standaarden. Hierdoor zijn we in staat om cursisten optimaal voor te bereiden op noodsituaties, waardoor ze snel en efficiënt kunnen reageren. 

Bhv binnen een dag leren 

Onze basis BHV cursus duurt een dag, terwijl een herhalingscursus binnen een halve dag kan worden voltooid. Dit biedt een efficiënte manier voor cursisten om hun kennis en vaardigheden actueel te houden. We bieden ook EHBO en VCA cursussen aan, waarbij deelnemers leren om eerste hulp te verlenen en werk gerelateerde risico’s te identificeren. 

Daarnaast bieden we veiligheidsadvies aan. Onze veiligheidsexperts kunnen bedrijven helpen bij het ontwikkelen van veiligheidsplannen en risicobeoordelingen, om zo een veilige werkomgeving te creëren die voldoet aan de wettelijke eisen. 

Tenslotte beschikken we over een webshop met een breed assortiment aan veiligheidsproducten, zoals EHBO-koffers, brandblussers, AED’s en meer, waardoor we een compleet veiligheidspakket kunnen bieden aan onze klanten. 

Waarom een bhv cursus gaan volgen 

Een BHV cursus volgen is belangrijk, omdat het leert hoe je kunt handelen in noodsituaties. De cursus leert je hoe je moet handelen bij brand, medische noodsituaties, evacuatie en andere noodsituaties. Het is belangrijk om te weten hoe je moet handelen in situaties waarin het leven in gevaar kan zijn. Door deze cursus te volgen, leer je hoe je een situatie zo goed mogelijk beheerst. Je leert bijvoorbeeld hoe je een situatie kunt observeren, hoe je mensen kunt evacueren en hoe je kunt helpen bij het bestrijden van brand. 

https://www.augustinus-college.nl