Augustinus College
Image default
Banen en opleidingen

PMU opleiding volgen bij SkinQuip

PMU opleiding volgen bij SkinQuip

De PMU opleiding bij SkinQuip wordt gegeven in 15 lesdagen verspreid over 4,5 maand. Na het behalen van de opleiding beschikt u over een diploma waarmee u een verzekering kunt afsluiten en aan de slag kunt gaan als junior pmu specialist in uw eigen salon of bij SkinQuip. Tijdens de PMU opleiding leert u het plaatsen van permanente make-up waarvoor veel kennis en vaardigheid vereist is. De aspecten die behandeld worden tijdens de opleiding zijn powder brows, ombre brows, full lips, lipliner en unieke eyeliner. 

Voordelen van een opleiding volgen bij SkinQuip

Een opleiding volgen bij SkinQuip heeft veel voordelen. Zo wordt de opleiding gegeven aan maximaal 5 cursisten, waarbij er voldoende ruimte is voor vragen en persoonlijke aandacht. Daarnaast is de opleiding inclusief één dag voor GGD eisen en voorbereiding van de GGD inspectie. Veel cursisten weten namelijk niet dat je met alleen een diploma niet direct kan starten. Het is namelijk een vereiste om eerst een GGD keuring te hebben voor het starten als pmu specialist. Tijdens de PMU opleiding bij SkinQuip is dit namelijk meegenomen. Na het behalen van de opleiding kunt u daarom direct starten met het uitvoeren van uw werk als PMU specialist. 

Ruim aanbod aan opleidingen

Naast de Basis PMU opleiding zijn er bij SkinQuip nog een hoop andere opleidingen te volgen zoals verschillende masterclasses. Hierdoor kunnen specialisten zich blijven ontwikkelen en vervolgens meer verschillende soorten behandelingen aanbieden in hun eigen salon. Startende pmu specialisten kunnen beginnen met de basis PMU opleiding of de basis opleiding ombre brows, hairstroke & eyeliner technieken. De basis opleiding wordt gegeven in 15 lesdagen en de basis opleiding ombre brows in 12 lesdagen. Bekijk de website voor meer informatie en neem gerust contact op voor meer vragen zodat u de juiste keuze kunt maken in welke opleiding u wilt volgen. 

https://www.skinquip.nl/