Augustinus College
Image default
Internet

Unieke app voor jouw onderneming

Tegenwoordig maakt iedereen gebruik van apps. Wanneer we gaan hardlopen, starten we een gezondheidsapp op om deze bij te laten houden hoeveel kilometer we gerend hebben in een bepaald aantal minuten. Als we willen weten wat er allemaal in de wereld gebeurt, openen we een app om het meest recente nieuws te kunnen lezen of een video te bekijken over het nieuws. Indien we ons vervelen, kunnen we duizend spelletjes downloaden om de tijd door te komen en fictief geld te verdienen. Iedereen herkent zich hier wel in en daarom wordt het maken van apps steeds populairder. Steeds meer ondernemers besluiten om die reden om een app te maken of een app te laten maken. Voor deze tweede optie kan Edit4U kan een uitkomst bieden, want deze app ontwikkelaar weet precies hoe het ontwikkelen van een app in zijn werk gaat.

Als ondernemer heb jij vast en zeker al een beeld ontwikkeld over de app die jij wil realiseren. Edit4U speelt in op dit beeld en weet dit om te zetten in een ontwerp. De applicatie ontwikkelaar kent namelijk de voorwaarden van apps, die gebruikers hebben gesteld. Wist jij bijvoorbeeld dat de meeste gebruikers hun telefoon met één hand bedienen en daarom apps op zo’n manier ingericht willen hebben, dat dit mogelijk blijft? Omdat Edit4U op de hoogte is van dit soort conventies, kan het succesvolle apps ontwikkelen voor jouw onderneming. Jij bedenkt het idee en wij zetten het om in een gebruiksvriendelijk ontwerp, dat correspondeert met de gewenste vormgeving en structuur.

Zie jij het ook al voor je hoe jouw bedrijf een succesvolle app realiseert en veel bekendheid genereert? Edit4U heeft de middelen om jou te helpen en te begeleiden in het proces van applicaties maken. Onze kennis en ervaring draagt bij aan jouw ideale app.

https://www.edit4u.nl/