Augustinus College
Dienstverlening

Tips voor Frequent Flyers die parkeren op het vliegveld

Reizigers van vliegveld Eindhoven parkeren normaliter hun auto op de parkeerplaatsen van het vliegveld. Dat is voor reizigers de makkelijkste en meest comfortabele manier om hun auto achter te laten. Maar het is een welbekend feit dat vliegvelden heel erg duur kunnen zijn. Er is een manier om hier om heen te werken, als je weet hoe. Hier zijn een aantal tips voor frequent flyers die altijd bij het vliegveld zelf parkeren. Eerst zou je moeten kijken hoe vaak je per maand vliegt. Als je ziet dat je meer in de lucht zit dan op de grond dan moet je kijken naar welke maanden in het jaar je moet reizen. Als het meerdere maanden per jaar zijn heb je maar een optie waar je uit kunt kiezen, maar als je nog meer dan dat reist dan is er ook een tweede optie.

Voor diegenen die meerdere maanden per jaar reizen is het raadzaam om na te denken over een vooraf geregelde maandelijkse parkeerdeal. Dit zorgt ervoor dat je altijd beschikt over de noodzakelijke pasjes en dat er altijd beschikbare plekken voor je zijn. Deze optie kan je honderden euro’s besparen als je het vergelijkt met de dagtarieven.

Voor diegenen die het hele jaar door op reis zijn is er een vooraf betaalde parkeeroptie voor frequent flyers. Dit kost iets meer, rond de 3000 euro per jaar. Maar dit hoeft slechts eenmaal per jaar betaald te worden en daarna ben je verzekerd van een parkeerplek. Dit betekent dat waar je ook heen reist, je altijd verzekerd bent van je parkeerplek. Je krijgt daarnaast ook de mogelijkheid om zelf je plek uit te kiezen, indien beschikbaar.

Dit kan geregeld worden via de klantenservice van luchtvaartmaatschappijen, waar je kunt vragen naar de speciale arrangementen en prepaid passen. Je kunt ook online zoeken en de optie online betalen kiezen, waar de meeste creditcards worden geaccepteerd.

Als je op reis gaat en via Eindhoven Airport vliegt zou je gebruik moeten maken van de minst dure valet parking optie in de buurt van het vliegveld, namelijk Eazzypark.

 

 

https://eazzypark.nl