Augustinus College
Dienstverlening

10 Zaken die je nodig kan hebben voor jouw volgende vakantie.

10 Zaken die je nodig kan hebben voor jouw volgende vakantie.

 

Als je een vakantie gepland hebt voor de komende maanden, dan kan het zijn dat je nog een aantal zaken moet regelen vooraleer je vertrekt. Hier zetten we 10 zaken op een rijtje die je zou kunnen nodig hebben.

  1. De parking bij de luchthaven – Als je het comfort wil genieten zelf naar de luchthaven te rijden en daar jouw wagen terug te vinden bij jouw terugkomst, zal je wel een parking bij de luchthaven nodig hebben.
  2. Een hotel bij de luchthaven – Als je een vroege vlucht dient te nemen en er niet van houdt om je door het verkeer te wriemelen , zou je misschien eerder op hotel willen gaan. Anderzijds kan een hotelkamer nabij de luchthaven comfort bieden als jouw vlucht in de vroege uurtjes aankomt.
  3. Taxi’s – Als je echter jouw wagen thuis wil laten, kan je ook een taxi boeken om je thuis op te halen en naar de luchthaven te brengen.
  4. De reisverzekering – Dit is wel iets dat nodig is, maar je hebt wel een aantal opties afhankelijk van waar je je deze aanschaft.
  5. Transfers – Er is veel kans dat je een transfer moet voorzien van de luchthaven van jouw bestemming naar jouw hotel, tenzij je een wagen huurt. Je kan het hotel de opdracht geven om je te komen halen met een taxi , of je kan natuurlijk ook een transfer boeken als onderdeel van een pakketreis.
  6. Een nieuwe valies – Als jouw valies betere dagen gekend heeft of je hebt er steeds een geleend van een ander, dan kan het wel zijn dat je een nieuwe wil gaan kopen. Denk eraan dat je een gekleurd lintje aan het handvat bevestigt om ze gemakkelijk te herkennen bij de bagageband.
  7. Nieuwe kledingstukken – Als je naar een zonnige bestemming trekt en je mist het een en ander in je zomergarderobe, dan zal je je wel enkele nieuwe zaken moeten aanschaffen voor het strand of voor bij het zwembad. Het zelfde geldt als je naar een koude bestemming trekt, want dat zal je wel enkele warme kledingstukken nodig hebben.
  8. Een nieuw paspoort – Voor je de reis boekt is het nodig dat even controleert of jouw paspoort nog niet vervallen is. Als dat wel het geval is, zal je dit vlug in orde moeten stellen.
  9. Vreemde munten – Afhankelijk van waar je op vakantie gaat, zal je ook geld moeten wisselen zodat je over geld van ter plaatse beschikt.
  10. Plug adapters – Als je naar het vasteland gaat, vooral naar Europa of naar de Verenigde Staten, zal je enkele plug adapters nodig hebben om jouw elektrische toestellen te kunnen aansluiten.

Als je eventueel zou vertrekken vanop de luchthaven van Eindhoven, is het de moeite waard op even te surfen naar Eazzypark.nl.

Waarom zou je vandaag niet eens kijken op Eazzypark.nl. om jouw vakantie te boeken, waarbij je ook extra’s zoals Eindhoven airport parkings, transfers, een reisverzekering en hotels kan vastleggen?

 

https://eazzypark.nl/