Augustinus College
Image default
Aanbiedingen

Jaarhoroscoop voor alle sterrenbeelden

In deze jaarhoroscoop lees je wat de sterrenbeelden voor je in petto hebben dit jaar!

Gefeliciteerd met je verjaardag dit jaar, beste Schorpioen! Mercurius is retrograde in je teken, maar dat is beter dan het klinkt! Je kunt jezelf bevrijden van negatieve patronen in de manier waarop je tegen en over jezelf praat. Oefen veel met lieve gedachten voor jezelf. Dit is ook een perfect moment om alle wrok van de afgelopen twee jaar los te laten. Nu je hart geheeld is en weer openstaat voor anderen, kun je makkelijker nieuwe vriendschappen en zowel zakelijke als liefdesrelaties aantrekken. Ook is de deur naar overvloed nu eindelijk open, omdat je hart niet meer “omheind”, dus het is veilig om te ontvangen.

 Beste Boogschutter, dit jaar staat Venus in je teken, waardoor je meer openstaat voor liefde! Je relaties verbeteren dit jaar en als je single bent, kun je een nieuwe partner ontmoeten. Oefen met affirmaties voor zelfwaardering, zodat je de positieve energie gaande houdt. Stel een mantra op voor jezelf die je gedurende de dag kunt herhalen. Mercurius is retrograde, dus dit vraagt van je om vaker te mediteren, al is het maar 10 minuten per dag. Je zult veel inzichten krijgen over geld- of werkkwesties. Ook ontvang je inspirerende ideeën om communicatieblokkades met je familie te helen.

 Beste Steenbok, dit jaar is Mercurius retrograde, wat zorgt voor veel roering rondom familiekwesties. Probeer elke dag eventjes te mediteren, zodat je gegrond blijft. Wanneer iemand het bloed onder je nagels vandaan haalt, vraag je innerlijke gids dan om je inzicht te geven in wat diegene werkelijk nodig heeft. Je zult versteld staan hoe het kan helpen om even een moment stil te staan en diep adem te halen voor je reageert, zodat je met een zachte toon het ijs kunt laten smelten tussen jullie beide, zelfs bij diepgewortelde kwesties. De komende periode kan een oude liefde weer op je pad komen. Zorg er ook voor dat je dingen die je steeds hebt uitgesteld eindelijk eens prioriteit geeft. Dat zal voor veel opluchting en een vrijer gevoel zorgen.

 

Beste Waterman, door te mediteren zul je innoverende ideeën ontdekken om je carrière en je financiën te verbeteren. Probeer ook eens te werken met overvloedsaffirmaties. Eind november kun je geirriteerd raken door een oude kwesties die weer de kop opsteekt. Je huidige partner kan je ineens aan je ex herinneren, waardoor je slecht reageert. Of misschien slaap je slecht omdat oude kwesties steeds weer door je hoofd spoken. Probeer deze woede los te laten wanneer het zich voordoet. Vlak voor de jaarwisseling krijg je gelukkig nieuwe inzichten om alles met meer balans te zien.

 

Beste Vissen, Neptunus, je heersende planeet, beweegt direct dit jaar, waardoor je alles helderder ziet op het gebied van zelfwaarde, relaties en talenten. In juni keerde hij retrograde, dus je perspectief was een beetje negatief gekleurd de afgelopen maanden. Daarom is het nu ook een goede periode om je spirituele pad weer onder de loep te nemen. Je kunt jezelf opnieuw toeleggen op yoga. Of misschien een nieuwe meditatievorm proberen. Ook kunst kan een manier zijn om je innerlijke wereld te verkennen! Observeer hoe je over geld denkt wanneer je met vrienden bent. Laat je niet onder druk zetten om geld uit te geven. Misschien zie je zelfs ineens dat jullie waarden in conflict zijn met elkaar en deze mensen niet eens je echte vrienden zijn. Maak in dat geval ruimte vrij voor mensen die op één lijn met je zitten.

 

 

Beste Ram, Mercurius keert dit jaar retrograde, dus alles draait nu om het helen van verraad en herbouwen van vertrouwen. Misschien zag je iemand niet voor wie ze werkelijk waren, en wilde je het gewoon niet geloven. De waarheid dient zich aan en dan klopt het beeld dat je van diegene had niet meer met de werkelijkheid. Vergeef jezelf voor je misvatting, die gebaseerd was op liefde en enthousiasme. Misschien kun je opnieuw een oordeel vellen over wat diegene jou te bieden heeft in het leven. Dit geldt ook voor werkrelaties, niet alleen in de liefde. Maak duidelijk voor jezelf wat je behoeften zijn, en probeer daarna weer samen een stabiele basis te bouwen.

 

 

Beste Stier, je waarden zijn ontzettend belangrijk voor jou! Mercurius, de planeet van communicatie, is retrograde. Neptunus, de planeet van ontkenning, beweegt naar voren. Nu is het een goed moment om te kijken of de mensen in je leven nog wel op een lijn zitten met jou persoonlijke waarden. Als je een nieuwe relatie begint, stel dan pertinente vragen. Je huidige relaties kunnen verdiepen, omdat je inziet hoeveel ze te bieden hebben. Er kunnen zich ook nieuwe kansen voordoen op het werk. Blijf dankbaar, zodat je innerlijke begeleiding en kalmte stabiel blijft. Dit opent ook deuren voor overvloed!

 

Beste Tweelingen, als je problemen ervaart op je werk, druk dan niet teveel door voor duidelijkheid. Het is beter eerst te mediteren om inzicht te krijgen in je eigen behoeften. Probeer de dynamiek objectief te observeren, zodat je meer inzicht krijgt. Vertrouw op je gevoel als er iets niet lijkt te kloppen, want waarschijnlijk is dat ook zo! Tegen het einde van het jaar zul je minder geprikkeld zijn en d kun je de juiste mensen op het juiste moment benaderen met de juiste aanpak. Als je alleenstaand bent, kun je dit jaar een geweldige nieuwe partner leren kennen, maar het is ook mogelijk dat een huidige relatie verdiept zodat je partner je eindelijk de steun kan geven die je nodig hebt.

 

 

Beste Kreeft, relaties verdiepen zich wanneer er voldoende vertrouwen is. Zorg er daarom voor dat al je relaties een spiritueel element hebben, zodat je ze nog meer kunt verdiepen. Je kunt bijvoorbeeld mediteren met je partner, vrienden of gezinsleden. Ook kun je ademhalingswerk doen om stress los te laten en meer compassie voor anderen in je omgeving te brengen. Verdiep je in verschillende methoden om te vergeven, zeker wat betreft familiekwesties. Als gevolg hiervan zal je merken dat je leven veel soepeler verloopt, zowel rondom gezondheid, financiën als communicatie met geliefden.

 

Beste Leeuw, nu Mercurius dit jaar retrograde is, ben je extra prikkelbaar! Zorg ervoor dat je niet tot gehaaste conclusies springt of onnodig ruzie zoekt. Kijk terug op de afgelopen weken naar wat je hebt gegeten of hoe je voor jezelf heb gezorgd en waar je merkbaar positieve effecten aan had. Probeer dit vaker in je leven toe te passen, en je zult merken dat alles veel soepeler verloopt. Vergeef jezelf voor oude patronen die zich steeds opnieuw voordoen in je leven. Maar denk niet dat je geen vooruitgang boekt, zie het als een dieper niveau van dezelfde kwestie waar je nu de kennis voor hebt om aan te werken. Zoek weer eens contact met oude vrienden die je inspireren en een fijn gevoel geven.

 

Beste Maagd, je bent constant bezig om jezelf te vergeven voor je ‘gebreken’ en alert te zijn voor zelfkritische gedachten. Nu Mercurius deze maand retrograde is, is het een goed moment om te mediteren op hoe negatieve gedachten je leven beïnvloeden. Je eet toch ook niet moedwillig rattengif? Zie negatieve gedachtengewoonten als iets soortgelijks! Je intuïtie zal met oplossingen komen voor geldkwesties the partnerschap en je relaties met je kinderen of ouders beïnvloeden. Maar wacht nog even tot eind november voor je je ideeën met anderen deelt, want dan verlopen je communicaties veel soepeler.

 

 

Beste Weegschaal, Mars staat nog steeds in je teken, wat een boost geeft in je zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde. Tijdens het mediteren kun je diepe angsten tegengekomen en oude jeugdkwesties helen. Laat je emoties omhoog komen, adem erdoorheen en laat ze over je heen spoelen zodat je ze kunt loslaten. De grootste uitdaging voor een Weegschaal is afwijzing. Heel die pijn, maar besteedt ook wat tijd tijdens het mediteren om de liefde te voelen van degenen die je koestert. Denk aan oude vrienden, ouders, broers en zussen, neven en nichten, collega’s of zelfs huisdieren! Voel ook alsof je wordt gewiegd en de armen van goddelijke liefde. Dit zal je een rustgevend en bekrachtigen gevoel geven zodat je een nieuwe richting kunt inslaan die leidt tot meer vervulling!

Lees elk jaar een nieuwe jaarhoroscoop alle sterrenbeelden voor je op Horoscoop Luna. Lees ook je daghoroscoop.