Augustinus College
Vervoer en transport

Goedkoop vervoer naar Lelystad Airport

Goedkoop vervoer naar Lelystad Airport

Goedkoop vervoer is natuurlijk altijd welkom, het maakt daarbij niet uit waar je heen gaat. Toch zijn er een aantal locaties waarbij het extra prettig is als het je niet te veel geld kost om er te komen. Eén van die locaties is voor veel mensen het vliegveld. Je geeft immers al aardig wat geld uit aan vliegtickets en verblijf op de plek waar je heen gaat, waardoor je vaak niet veel meer overhoudt of uit wil geven aan vervoer naar het vliegveld. Om dat probleem om te lossen, gaan veel mensen met het openbaar vervoer of vragen ze vrienden om ze te brengen. Toch is dat niet helemaal netjes, zeker omdat het die vrienden ook geld en tijd kost om je naar het vliegveld te brengen. Zelf naar het vliegveld komen is dus beter.

 

Mogelijkheden

Er zijn een aantal manieren waarop je naar het vliegveld kunt gaan. De handigste manier is vaak de auto, maar dat is ook wel één van de duurdere manieren, zeker als je het parkeergeld meerekent. Ook kun je het openbaar vervoer nemen, maar het nadeel daarvan is dat je afhankelijk bent van de tijden waarop de treinen en bussen rijden. Zeker als je vroeg in de ochtend vliegt, kun je vaak niet op tijd op het vliegveld komen met het openbaar vervoer, waardoor je gedwongen wordt de nacht op het vliegveld door te brengen. Een andere mogelijkheid om naar het vliegveld te gaan, is met de taxi.

 

Speciale vliegveldtaxi

Bij een taxi denken veel mensen vaak al snel aan te dure en te grote auto’s, die bovendien ook nog eens meer geld kosten dan je er eigenlijk aan uit wilt geven. Toch is het soms de enige optie om ergens te komen, zeker als je vroeg in de ochtend vanaf Lelystad Airport vliegt naar je vakantiebestemming. Gelukkig heeft Lelystad Airport daar wat op verzonnen. Ze hebben namelijk een speciale taxidienst opgericht waarmee je voor een lage prijs naar het vliegveld gebracht kunt worden. Dat maakt de taxi opeens toch een heel stuk bereikbaarder. Bovendien hoef je dan je vrienden niet meer uit bed te trommelen elke keer als je op reis wilt. Daarnaast is het natuurlijk ook fijn om niet van andere factoren afhankelijk te zijn, je stapt gewoon in de taxi en je komt er vanzelf.