Augustinus College
Image default
Bedrijven

Een goede arbeidsjurist gezocht in Zoetermeer

De goede arbeidsjurist in Zoetermeer garandeert u van kwalitatieve juridische hulp in uw ontslagsituatie. Wanneer u ontslagen wordt of ontslagen dreigt te worden, kunt u terecht bij de arbeidsjurist in Zoetermeer. Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Wij kunnen u het juiste advies en de juiste begeleiding geven, doordat wij bekend zijn met alle wet- en regelgevingen op het gebied van ontslagzaken. Heeft uw werkgever het arbeidsovereenkomst met u zomaar en zonder grondige reden beëindigd? Dan heeft u mogelijk recht op een ontslag- of transitievergoeding. Maak contact met ons zodat we uw situatie samen met u kunnen bekijken en bespreken. Wij zullen alles eraan doen om de beste vergoeding voor u binnen te halen.

Arbeidsjurist in Zoetermeer voor al uw ontslagzaken

Wij houden ons voornamelijk bezig met zaken die te maken hebben met ontslag. Bent u zomaar ontslagen? Maak zo snel als mogelijk contact met de arbeidsjurist in Zoetermeer, zodat we aan de slag kunnen gaan met uw situatie. We nemen samen met u uw ontslagsituatie door en laten u weten over de mogelijkheden die er voor u zijn. Heeft u bij uw ontslag wel transitievergoeding gehad, maar bent u hier niet tevreden mee? Dan kunnen we ook samen met u naar de mogelijkheden kijken voor een correcte transitievergoeding. Voor elk ander arbeidsgeschil of informatie over de huidige arbeidsregelgeving kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met de arbeidsjurist in Zoetermeer.  

Arbeidsjurist in Zoetermeer geeft u de juiste ondersteuning

Heeft u bij uw ontslag juridische ondersteuning nodig? Dan kunt u contact opnemen met de arbeidsjurist in Zoetermeer. Afhankelijk van uw zaak, zullen we proberen de advocaatkosten geheel of gedeeltelijk bij uw werkgever te verhalen. Heeft u advies of hulp nodig bij andere conflicten met uw werkgever, zoals bij een ziekte of discriminatie? Of dreigt u ontslagen te worden? Dan kunt u ook hiervoor contact opnemen met de arbeidsjurist in Zoetermeer. Wij zullen u het juiste advies en de juiste begeleiding geven.