Augustinus College
Image default
Dienstverlening

Een flexibel multi gasdetectie systeem

Met de BW ultra heb je het perfecte systeem in handen voor multi gasmetingen. Standaard zijn er vier soorten gas die gesignaleerd worden. Aan de vijfde mag je zelf invulling geven. Dit maakt het apparaat flexibel voor jouw doeleinden. Je hebt immers niet altijd behoefte aan de standaardinstellingen die ene fabrikant van het systeem bedenkt. En dat je de vijfde functie kunt aangeven, is dan ook erg handig.

Een handige app

Er is al een app voor van alles en nog wat, voor je gewicht, voor het aantal stappen dat je zet en voor de hoeveelheid calorieën die je binnen krijgt. Nu is er ook een app voor je gasdetectie apparaat. De app detecteert alle waarden en communiceert deze via de software met het centrale systeem. Dit centrale systeem kan ergens op kantoor of een mobiele locatie in de buurt zijn. De mensen die het systeem in de gaten houden – en dit kan dus van meerdere meetapparatuur tegelijk – kunnen direct ingrijpen wanneer een meetwaarde buiten de grenzen valt. Zowel jij als de controlekamer profiteren van een handig gasdetectie systeem met bijbehorende app.

Meten vanaf een bepaalde afstand

Meestal zal je het gasdetectie apparaat bij je dragen, maar soms is het nodig om het apparaat op afstand te laten meten. Je wilt dan niet in de buurt zijn en hebt een apparaat met een ingebouwde pomp nodig om de meting te kunnen uitvoeren. De BW ultra heeft een dergelijk pomp, waardoor het uitermate geschikt is voor metingen dichterbij of verderaf. En door de innovatieve sensor is er bij gasdetectie sprake van een veel snellere opname. Dit betekent dat het signaal eerder afgegeven wordt en er ook sneller actie ondernomen kan worden. In sommige situaties kan dit van levensreddende aard zijn. Dan wil je alleen met de beste apparatuur werken.