Augustinus College
Image default
Bedrijven

Crisiscommunicatie en reputatiemanagement bij Public Matters

Crisiscommunicatie en reputatiemanagement bij Public Matters

Is er een crisis gaande bij jou op kantoor en kan crisiscommunicatie daarbij helpen? Kies dan voor de diensten van Public Matters. Zij bieden diverse diensten aan op het gebied van crisiscommunicatie en reputatiemanagement. De adviseurs van Public Matters zijn gedreven, resultaatgericht en beschikken over een grote mate van creativiteit. Daarnaast hebben ze een brede politiek-maatschappelijke interesse. Hierdoor weten zij precies wat er speelt en hoe alles gespeeld moet worden. Verder werken ze ook uit eigen ervaring en deskundigheid. Hierdoor kunnen ze jouw organisatie weer op weg helpen bij de strategievorming en -uitvoering bij crisiscommunicatie en reputatiemanagement.

Wat is crisiscommunicatie en reputatiemanagement?

Crisiscommunicatie is het verzamelwoord voor het verzamelen, verwerken en verspreiden van informatie. Deze is van belang bij het aanpakken van een crisissituatie. Hierbij kun je denken aan een onverwachte gebeurtenis, die de activiteiten van een organisatie bedreigt. Hierbij kan ook reputatiemanagement van belang zijn. Dit is namelijk het in kaart brengen, beschermen en verbeteren van een online reputatie. Dit kan op zowel online, als offline media zijn. Alles wat er over jouw merk of bedrijf gezegd wordt, wordt in de gaten gehouden zodat het niveau weer omhoog getild kan worden.

Neem gelijk contact op

Heb jij problemen met een crisis en heb je daarvoor crisiscommunicatie of reputatiemanagement nodig? Dan moet je absoluut bij Public Matters zijn. Zij staan voor jou klaar om je te helpen bij al jouw vraagstukken omtrent deze onderwerpen en weten hoe de beste resultaten te behalen zijn. Je kunt gerust op de website kijken. Hier staat meer informatie en staan de diverse kanalen om contact op te nemen. De expertise van de adviseurs staat voorop, waardoor jij het beste advies mogelijk krijgt.

https://publicmatters.nl/