Augustinus College
Image default
Bedrijven

De beste makita accu BL1430 koop je hier

Werkt uw Makita gereedschap niet meer optimaal of moet u het vaker en langer opladen? Dan moet hoogstwaarschijnlijk de accu van uw Makita gereedschap vervangen worden. Wij beschikken over een zeer ruim assortiment van nieuwe vervangende accu’s, speciaal voor uw Makita gereedschap. Bent u specifiek opzoek naar een vervangende accu voor uw 14.4 volt Makita gereedschap. Dan is de goede Makita accu BL1430 de juiste oplossing voor u. De Makita accu BL1430 past in vrijwel alle Makita gereedschappen met een voltage van 14.4. Het laden van de vervangende accu blijft mogelijk met de originele lader van uw Makita gereedschap.

Capaciteit van Makita accu BL1430

We hebben een ruim aanbod van de Makita accu BL1430. De accu’s zijn bijna hetzelfde; ze verschillen alleen in capaciteit. Hoe hoger de capaciteit, hoe langer u met uw Makita machine kunt klussen na het opladen van de accu. De capaciteit zorgt er dus niet voor dat uw machine krachtiger wordt, maar dat u veel langer met uw machine kunt werken. De Makita accu BL1430 is duurzaam en bevat uitsluitend hoogwaardige technische onderdelen. Bovendien is de accu goed beschermd tegen overbelading en kortsluiting en is heeft het geen last van het ‘geheugen-effect’. De accu heeft dezelfde electrische beveiliging als de originele accu. 

Makita accu BL1430 voor een voordelige prijs

Presteert uw Makita gereedschap niet meer optimaal? Koop de Makita accu BL1430 en geef uw huidige Makita gereedschap een nieuw leven en weer de originele kracht. Klussen worden op volle kracht uitgevoerd zonder de accu steeds op te hoeven laden. Deze accu is volledig compatibel met de originele accu van uw 14.4 volt Makita gereedschap. Bij ons kunt u de accu tegen een voordelige prijs halen. Twijfelt u of de Makita accu BL1430 in uw Makita gereedschap zal passen. Dan kunt u ons altijd om advies vragen. Wij staan u graag te woord. De accu voldoet aan alle wettelijke Europese eisen.