Augustinus College
Bedrijven

Aan de slag als Java Twente

Wanneer je afgestudeerd bent is het tijd om werk te zoeken en hier heb je veel kans op in Twente. Steeds meer bedrijven beginnen of bereiden uit en zijn ze op zoek naar nieuwe Java Twente talenten. Je hebt dus veel kans om als Java Twente aan de slag te kunnen.

Op het moment staat er meerdere Java Twente vacatures open en wanneer deze gevuld zijn komen er weer andere bij. Dit komt door de snel groeiende sector van applicatie ontwikkeling en onderhoud. Bovendien zijn er steeds meer bedrijven die hun eigen Java Twente in dienst nemen. Ze doen dit om intern apps te ontwikkelen en te gebruiken. Dit is vaak goedkoper dan een app extern te laten ontwikkelen.

Vooral de grote multinationals doen dit steeds vaker. Een grote zorgverzekeraar zal bijvoorbeeld eerder voor kiezen om intern een aap te ontwikkelen voor eigen gebruik. Hiervoor nemen ze Java Twente ontwikkelaars in dienst. De ontwikkelaars kunnen na het maken van de app ook eraan blijven werken en het verbeteren.

Het is dus maar waar je wil werken en wat je ambities zijn. Je kunt natuurlijk ook voor een technologie bedrijf gaan werken dat apps maakt voor verkoop.