Augustinus College
Zorg

ZorgDirect: een bijzondere zorgverzekeraar die investeert in kwaliteitszorg

ZorgDirect is in meerdere opzichten een bijzondere zorgverzekeraar. De coöperatie heeft geen winstoogmerk. Het grootste deel van de premie wordt direct weer in de zorg geïnvesteerd. ZorgDirect, onderdeel van Eno, heeft een lange historie van betrouwbaarheid en toegankelijke kwaliteitszorg. Er zijn korte lijnen naar de zorgverleners. Je hebt een ruime keuze aan zorgaanbieders en je kunt een zorgpolis op maat samenstellen. Net waar je gezien je persoonlijke situatie behoefte aan hebt.

Basisverzekering verplicht voor iedere wonende of werkende in Nederland

Je bent, als woonachtige of werkende in Nederland, verplicht om een basisverzekering af te sluiten. De inhoud van het basispakket wordt jaarlijks bepaald door de overheid. Tot de standaarddekking behoren onder meer bezoeken aan en behandelingen door de huisarts en het ziekenhuis. Als je verwacht extra zorg nodig te hebben, is het verstandig om een aanvullende verzekering bij ZorgDirect af te sluiten. Je hebt daarbij de keuze uit de aanvullende verzekeringen Start, Extra, Plus en Top. Je vindt bijvoorbeeld anticonceptie, speciale geneesmiddelen, fysiotherapie of spoedzorg in het buitenland in de aanvullende verzekeringen terug.

Aparte tandartsverzekering afsluiten bij ZorgDirect

Je hebt bij ZorgDirect de mogelijkheid om, in aanvulling op de basisverzekering 2018, een losse tandartsverzekering af te sluiten. De opties TandExtra, TandPlus en TandTop kennen op dit moment een verschillend maximumbedrag tot 75% van de tandartskosten per kalenderjaar. Je kunt hiermee bij elke tandarts in Nederland terecht. De exacte voorwaarden voor 2018 worden later in het jaar bekend. Ook aan te raden als je zoon of dochter een beugel nodig heeft. Je kunt op vele manieren snel met ZorgDirect in contact komen. Je kunt bellen (088 – 687 74 74), e-mailen of gebruikmaken van het online contactformulier. Wil je langskomen op ons kantoor in Deventer? Maak dan een online afspraak en wij maken direct tijd voor je.

 

https://www.zorgdirect.nl/