Augustinus College
Image default
Zorg

Voordelen van online zorgportaal van Vcare

Het online zorgportaal van Vcare tijdens corona

Als er één tak van sport momenteel onder een vergrootglas ligt dan is het wel de zorg. Zowel in positieve zin als negatief, want de corona pandemie laat echt goed zien hoe kwetsbaar ons zorgstelsel is. Vooral bij een pandemie zijn aspecten als snel kunnen schakelen en uitstekende triage belangrijke processen om de zorg goed in stand te houden, die vooral nu zo onder druk staan. Laat Vcare daarom goed inspringen in deze situatie met hun eigen unieke online zorgportaal in de vorm van PIM šŸ™‚

Veilig en eenvoudig te gebruiken Persoonlijk Informatie Manager (PIM)

Als zorginstantie of zorgprofessional heeft u te maken met steeds meer verantwoordelijkheid op het gebied van arbeidsomstandigheden, verzuim, declaraties, consulten en nu ook vaccinaties. Het bijhouden van al deze informatie vergt veel tijd, indien het moet gebeuren op de traditionele manier. Bij Vcare hebben we dit eenvoudig gemaakt door een online platform te ontwikkelen dat naadloos synchroniseert met uw bestaande HAPIS of HIS systeem. Dankzij onze applicatie Vcare integrator integreren wij al uw patiënten data met Vcare connect en beheert u vanaf dat moment alle belangrijke gegevens veilig in de cloud. Andere voordelen die tot uw beschikking heeft zijn:

  • Direct online bellen via de computer vanuit het patiëntendossier
  • Automatisch telefoonnummer herkenning én automatische openen van patiëntendossiers
  • Gesprekken automatisch kunnen opnemen voor kwaliteitsdoeleinden en deze veilig opslaan bij het desbetreffende dossier
  • Rijkere dossiervorming voor uw eigen organisatie, zorginstanties of overheid door een combinatie van Vcare gespreksinformatie met uw HIS rapportage
  • Beveiliging in combinatie met de UZI-pas: zeer veilige single sign-on-toegang met eigen rechtenstructuur voor elke medewerker
  • Integratie met Microsoft Teams, Office 365 en Google Workspace

Volledig afgestemd voor de zorg

Vcare heeft samenwerkingsverbanden met de grootste leveranciers van huisartsinformatiesystemen in Nederland. Vcare connect werkt zodoende met de HIS en HAPIS systemen van Pharmapartners, Chipsoft en Topicus. Door de naadloze integratie met deze systemen werkt Vcare connect als geen ander communicatieplatform in Nederland zo goed voor zorginstellingen en professionals.

Ingesteld voor de zorgconsument 2.0

De zorg verandert in een rap temp en er komt steeds meer zorgvraag, terwijl het aanbod van goed zorgpersoneel schaarser wordt. De samenleving, en daarmee de zorg consument, vragen steeds meer om zorg dat 24/7 beschikbaar is. Of dat nu via de computer is of de tablet of mobiel. Vanuit elk device moet het mogelijk zijn om snel en gemakkelijk toegang te krijgen tot zorg. Om hierop in te spelen ontwikkelt Vcare continu nieuwe applicaties en slimme oplossingen die inspelen op veranderingen in de markt. Met bijvoorbeeld single sign-on in ons zorgportaal, kunnen gebruikers met één keer inloggen de data en applicaties benaderen via mobiel, tablet als desktop. Vcare stelt dat een online zorgportaal aansluit bij de verwachtingen van de zorgconsument 2.0, die altijd en overal digitaal geïnformeerd wil worden.

Uitstekende veiligheid met ISO27001 en NEN7510

Met het zorgportaal van Vcare beschikt u ook de meeste veilige manier van opslaan van gegevens. Waar vroeger gegevens lokaal werden opgeslagen, staat nu alle informatie veilig in de cloud op Nederlandse servers. Daarbij garanderen wij de kwaliteit en veilig door gebruik te maken van two-factor identificatie en data uitwisseling via een separaat IP lijn, waardoor gegevens van klanten extra beveiligd zijn en de privacy beter gewaarborgd kan worden. Vcare garandeert een 99% uptime van onze verbindingen en biedt daarnaast noodscenario oplossingen bij calamiteiten of storingen.

Meer weten over Vcare? Maak een afpsraak

Meer informatie over onze oplossingen of veelvoorkomende vragen vindt u op onze website, via de pagina met veelgestelde vragen. Ook bieden we een aparte downloads pagina met allemaal handleidingen voor onze applicaties. Wilt u een vrijblijvende demo van ons systeem? Stuur dan een mail naar info@vcareconnect.nl of bel ons op 088-4800900.

https://www.vcareconnect.nl/