Augustinus College
Image default
Woning en Tuin

Wat geef je iemand cadeau als diegene verhuist?

Voor de eerste keer op visite in het nieuwe huis van je oom, broer of zus? Dan kun je natuurlijk niet met lege handen aankomen, maar wat neem je mee?

1. Iets voor in de woning

Altijd welkom: iets leuks voor in huis: denk aan een leuke plant of bloemen, want die heb je eigenlijk nooit teveel in huis en vrolijkt het de nog kale boel op. En als je creatief bent: maak zelf een leuk schilderij of laat je kinderen iets knutselen! Of kies een mooie foto van jullie samen met een mooie lijst erbij. Denk ook aan de buitenruimte; een vogelhuisje is niet allen leuk voor in de tuin; je geeft vogeltjes ook een nieuw thuis.

2. ja…. Ook een financiële bijdrage aan verhuizing helpt

Het is misschien niet het origineelste cadeau, maar wel praktisch als je met je handen in het haar zit en je over een uurtje verwacht wordt in het betreffende nieuwe paleisje. Voor de creatievelingen: haal je origamiskills tevoorschijn en vouw de biljetjes in een hart, vogel of een huisje! Of maak een leuke tegoedbon voor een woonwinkel naar keuze. Gaat je kind het huis uit? Dan kun je ook voorstellen om een deel van de verhuizing te betalen. Een goed verhuisbedrijf in Hoorn kan namelijk heel wat zorgen weg nemen die anders op jullie schouders waren terechtgekomen.

3. Verhuismeester: Steek zelf je handen uit de mouwen.

Een extra hulp  bij het klussen is altijd fijn en wellicht nog waardevoller dan een cadeau. Pak samen dingen in, biedt aan om wat spullen van de ene plek naar de andere te brengen of help een muur verven. Het kost het verhuisbedrijf in Hoorn minder moeite, wat ook weer scheelt in de portemonnee van je familielid of vriend. Daarbij levert het leuke herinneringen samen op en een mooi resultaat, als je geen twee linker handen hebt natuurlijk…

https://www.verhuismeesters.com/verhuisbedrijf-hoorn/