Augustinus College
Image default
Aanbiedingen

Wanneer schakel je een rioleringsbedrijf in bij jouw in de buurt van Rotterdam en Dordrecht?

Wanneer u een probleem heeft met uw riool, wie belt u dan? Is het tijd om een professioneel rioolbedrijf bij u in de buurt in Rotterdam en Dordrecht in te schakelen? Het antwoord is waarschijnlijk ja.

Het toilet is verstopt.

Wc verstopt in Rotterdam? Als u een van deze problemen ondervindt, moet u een loodgieter laten komen om te controleren of er lekken in uw leidingen zijn. In sommige gevallen kan het lek zich in uw toilet bevinden.

  • Het toilet is verstopt: Als u een overlopend of niet verstoppend toilet heeft en niet zeker weet wat de oorzaak is, bel dan een rioolbedrijf bij u in de buurt. Zij kunnen vaststellen of het slechts om een klein probleem gaat of dat er iets ernstigers aan de hand is met uw leidingen dat onmiddellijke aandacht vereist.
  • Het toilet loopt over: Als het water uit het niets begint te stromen – of als er tot nu toe geen waarschuwingssignaal is geweest – is het mogelijk dat er ergens in uw systeem leidingen zijn gebroken. Dit kan in een oogwenk grote schade veroorzaken, dus wacht niet tot alles is overgelopen voordat u contact opneemt met iemand die gespecialiseerd is in rioleringsdiensten in de buurt van Dordrecht!

Uw douche of bad is verstopt.

Hieronder volgen enkele van de meest voorkomende redenen voor een verstopte afvoer van douche of badkuip:

  • De afvoer zit vol met haar.
  • U heeft te veel producten zoals shampoo en conditioner in uw haar gebruikt.
  • U heeft bakolie in de gootsteen of het bad gegoten.
  • Uw kind heeft speelgoed in de afvoer gegooid en dat verstopt de afvoer.
  • Soms, zelfs als u helemaal geen producten gebruikt, kan er een ophoping in uw leiding ontstaan die na verloop van tijd voor verstopping kan zorgen; dit is waarom u ons onmiddellijk moet bellen als u tekenen van verstopping opmerkt, omdat het later tot grotere problemen kan leiden als het niet behandeld wordt!

De gootsteen loopt niet goed weg.

  • De gootsteen loopt niet goed leeg. Als uw gootsteen niet leegloopt, heeft u misschien last van een verstopte afvoer of een overlopende afvoer. Deze worden beide veroorzaakt door hetzelfde probleem: een opeenhoping van vuil in de leidingen. Wij kunnen u helpen dit probleem op te lossen en uw gootsteen zo snel mogelijk weer naar behoren te laten werken!
  • De gootsteen lekt. Lekkage van waar dan ook in uw huis kan problemen opleveren voor alle bewoners, maar het is vooral problematisch als het gebeurt bij de gootsteen, omdat dit de plek is waar veel mensen hun eten bereiden en hun afwas schoonmaken – een puinhoop die alleen maar erger wordt als er te lang niets aan gedaan wordt. Gelukkig heeft ons team zowat elke soort lekkage gezien die er bestaat en weet het hoe ze het beste kunnen worden aangepakt, dus bel ons vandaag nog en we zullen het probleem meteen voor u oplossen!
http://www.rioolgroep.com/