Augustinus College
Image default
Aanbiedingen

Tafelzeilen in de sale

Ben je uitgekeken op je huidige tafelkleed en ben je toe aan iets nieuws? Bij Hiptafelzeil, de online winkel in tafelzeilen en tafelkleden slaag je altijd! In deze webshop vind je meer dan 300 verschillende rollen tafelzeil met elk een ander printje. Op dit moment zijn er heel veel tafelzeilen in de aanbieding. Dus waar wacht je nog op? Dit is echt de moeite om eens een kijkje te nemen.

Tafelzeil printjes die momenteeel hot zijn

Net zoals bij elke woonaccessoire zijn ook tafelkleden onderhevigd aan mode trends. Eén van die mode trends zijn de java bladeren. Grote groene tropische bladeren op een creme kleurig of witte achtergrond. Deze print ziet er fris en zomers uit. Daarnaast bied het ook een natuurlijke look. De groene bladeren print is leverbaar in verschillende variaties. Het zeil waarbij deze bladeren gecombineerd worden met dieren uit de jungle is momenteel ook uitermate populair.

 

Doorzichtig tafelzeil blijvend product

Een zeil dat haar populairiteit nooit zal verliezen is het doorzichtige tafelzeil. Dit was al zeer geliefd in grootmoeders tijd, maar is nog steeds een veel gevraagd item. Het voordeel is dat het zicht op jouw tafel behouden blijft. Kijk, misschien heb je wel een hele mooi en dure houten tafel gekocht. Dan is het goed om deze te beschermen. Maar dan wel met behoud van de originele uitstraling. Met doorzichtig tafelziel kan dat. Je beschermt je tafel tegen krassen en vlekken en je kunt van de stijl van de tafel blijven genieten. Het transparante zeil vangt alle eten en drink vlekken op. En ook als kinderen aan tafel aan het kleuren zijn, hoef je niet bang te zijn voor viltstift krasjes op tafel.

 

Waar te koop?

De tafelzeilen waar we zojuist over spraken zijn te koop bij Hiptafelzeil.nl. Een Nederlandse webwinkel in tafeltextiel. In deze winkel kun je je bestelling op maat geleverd krijgen. Dat is fijn, want dat betekend dat je elke print kunt uitkiezen. Het is niet alleen leuk en handig voor de keukentafel. maar zeker ook buiten voor op de tuintafel of picknicktafel. Neem gerust eens een kijkje op die site en laat je positief verrassen!