Augustinus College
Image default
Beauty en verzorging

Schoonheidsspecialiste Hengelo biedt mogelijkheden

Laat uw beste kant naar voren komen

Schoonheidsspecialiste Hengelo is gespecialiseerd in zowel het verbeteren van de huid als huidverjonging. Ze zijn altijd bezig met het verbreden en verdiepen van hun kennis en ervaring. Daarnaast blijft Schoonheidsspecialiste Hengelo graag op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering, intensieve huidverzorging, huidverjonging, huidproblemen en huidadviezen. Elke huid is anders en reageert anderen op verschillende behandelingen en producten. Daarnaast vindt Schoonheidsspecialiste Hengelo het belangrijk dat de klant met een tevreden gevoel en goede ervaring naar huis gaat. Niet alleen is het belangrijk dat de medewerkers de ervaring en kennis goed toepassen op de huid en het lichaam, dus dat de behandelingen goed worden uitgevoerd, maar ook is het belangrijk dat de medewerkers zorgen voor een prettige sfeer en goede ambiance tijdens de behandelingen. Een persoonlijke begeleiding staat voorop!

Wij gaan een stapje verder de diepte in

Schoonheidsspecialiste Hengelo gaat vaak net een stapje verder dan een gewone schoonheidsspecialist, doordat zij gebruik maken van geavanceerde apparatuur en technieken. Hierdoor komen zij een stapje dichterbij richting een arts of kliniek. Dus Schoonheidsspecialiste Hengelo is zeer geschikt voor de mensen met een extreem gevoelige huid of een probleemhuid. Denk bijvoorbeeld aan mensen die op 30-jarige leeftijd als last hebben van hele diepe rimpels of een hangende of doffe huid met een slechte bloedsomloop. Zo kan er een heleboel aan de hand zijn met uw huid.

Voor afspraken en meer

Klanten zijn zeer tevreden en beoordelen Schoonheidsspecialiste Hengelo daarom ook met 5 sterren. Dit is gebaseerd op zeker 55 reviews. Wilt u zelf ook de ervaring ondergaan of meer weten, dan kunt u een kijkje nemen op de website of een telefonische afspraak maken. Hier kunt u ook de reviews lezen van vorige klanten. Zo krijgt u een nog beter beeld van Schoonheidsspecialiste Hengelo.