Augustinus College
Image default
Beauty en verzorging

Soorten huidbehandelingen die u moet overwegen voor uw litteken

Een litteken ontstaat wanneer de wondgenezing wordt verstoord. Het is een gevoelige huidaandoening die bij huidkliniek Den Haag behandeld kan worden. Een stoornis kan worden veroorzaakt door een slechte conditie, infectie of een slechte bloedsomloop. Ook kan het zijn dat de huid te veel collageen weefsel aanmaakt. Dit kan leiden tot een verdikt litteken. Een litteken kan worden teruggetrokken of gehecht aan onderliggende weefsels.

Een Hydra Gezichtsbehandeling

HydraFacial is een nieuwe techniek die gebruikt wordt bij een behandeling; reinigt diep, verwijdert dode huidlagen, verwijdert onzuiverheden diep in de huid en voedt en beschermt de huid. Met een HydraFacial behandeling zie je direct resultaat. De behandeling is pijnloos en u hoeft geen rekening te houden met een hersteltijd. Deze behandeling is ook veilig tijdens de zwangerschap en na de behandeling kun je lekker naar buiten in de zon, ideaal om je huid bij te houden tijdens de zomermaanden!

Beginnen met Carboxytherapie

CO2 onder de huid injecteren zodat de huid zich in een versneld tempo gaat vernieuwen. Voordat je kunt starten met Carboxytherapie vindt er eerst een huidanalyse intake plaats waarbij er foto’s worden gemaakt. Deze worden gebruikt om de resultaten van de behandelingen in kaart te brengen. Op basis van het gezamenlijk besproken behandeldoel wordt samen een behandelplan opgesteld. Voor de behandeling wordt de huid gereinigd en gedesinfecteerd. De behandeling duurt ongeveer 15-30 minuten. De behandeling wordt door de meeste klanten niet als pijnlijk ervaren, maar kan in sommige gevallen gevoelig zijn. Direct na de behandeling kunt u gedurende korte tijd enige zwelling, roodheid en gevoeligheid ervaren. Dit verdwijnt meestal binnen een dag. Soms kan er een blauwe plek of een kleine blauwe plek ontstaan ​​op de injectieplaats. Ook dit zal binnen enkele dagen verdwijnen. Bij wallen en donkere verkleuringen rond de ogen heb je gemiddeld 3 tot 6 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Het wordt aanbevolen om minimaal 4 behandelingen te ondergaan voor striae en cellulitis. De behandeling vindt om de twee weken plaats. Om het resultaat blijvend te houden, moet de behandeling eenmaal per 3-6 maanden worden herhaald. Resultaten kunnen verschillen afhankelijk van het doel en de indicatie. De ervaring en resultaten zijn klant afhankelijk en kunnen niet worden gegarandeerd.