Augustinus College
Image default
Beauty en verzorging

Een schone huid door body bars

Body bars zijn een erg fijne manier om je huid schoon te maken. Ze zijn vaak veel zachter dan andere body washes. Vaak zijn body bars ook gemaakt van minder producten. Dit kan erg fijn zijn als je dit belangrijk vindt. Bijvoorbeeld als je meer klimaat beust wil leven. Maar dit kan ook erg fijn zijn voor als je kinderen hebt. Zo weet je zeker dat je kind geen rare dingen op zijn huid krijgt. Een huid van een kind is natuurlijk een stuk gevoeliger. En met body bars ga je dan irritatie op de huid tegen. Dat is natuurlijk heel erg fijn voor je kind en jij als ouder.

Fijner in gebruik

Naast dat je vaak langer doet met body bars, zijn ze ook een stuk makkelijker in gebruik. Met body bars ga je namelijk tegen dat je teveel gebruikt. Zo ga je verspilling tegen. Met body bars kan je ook de allerlaatste beetjes ervan gebruiken. Dit kan moeilijker zijn met dingen die in een fles zitten. Hierbij kunnen er namelijk restanten in de fles over blijven. Dit wil je natuurlijk niet. Zo ga je verspilling tegen en je bespaard ook nog is geld. Dit is heel erg fijn aan body bars.

Klimaat neutraal

Body bars zijn klimaat neutraal. En dit is hartstikke logisch. Want je gebruikt namelijk helemaal geen plastic als je body bars gebruikt. Dit is natuurlijk een stuk beter voor het klimaat. Ook worden er in body bars vaak geen plastics gebruikt of andere nare stofjes die slecht zijn voor het klimaat. Zo komen er geen vieze stofjes in je water. Dit is natuurlijk veel beter voor het klimaat. Er zijn dus veel verschillende voordelen aan body bars. Het is het zeker waard om ze een keertje te uit te proberen.