Augustinus College
Image default
Dienstverlening

Officiële documenten professioneel laten vertalen?

U zoekt een ervaren vertaalbureau in het Duits? Maak kennis met Vertaalbureau Grenzeloos. Als Duitse expert zijn wij specialist op het gebied van de Duitse taal en cultuur. Wilt u er zeker van zijn dat uw tekst commercieel wordt afgestemd op uw doelgroep, of juist een overeenkomst laten vertalen?? Laat ons dan uw tekst vertalen. Met de Duitse vertalingen van Vertaalbureau Grenzeloos kiest u voor zekerheid!

Valkuilen Duitse vertalingen

Uw tekst alleen omzetten naar correct Duits is vaak niet voldoende. Er dient rekening gehouden te worden met Duitse kwaliteitseisen en cultuurverschillen. Een gepaste manier van aanspreken is in het Duits bijvoorbeeld van groot belang. Gelukkig is dat voor Vertaalbureau Grenzeloos geen probleem. Wij kijken naast de bron- en doeltaal, ook naar het vakgebied, de specifieke terminologie, de context van de vertaling en de tone-of-voice van de tekst. Al onze vertalers hebben hun eigen specialisme, hierbij kunt u denken aan:

  • Medische vertalingen;
  • Website vertalingen;
  • Beëdigde vertalingen;
  • Technische vertalingen;
  • Juridische vertalingen;
  • Wetenschappelijke vertalingen;
  • Financiële vertalingen.

Wat is onze werkwijze voor vertalingen vanaf het Duits?

Wat onze werkwijze is bij een Duitse vertaling? Wij helpen u direct. Zodra wij uw opdracht hebben ontvangen wordt er contact met u opgenomen door één van onze trafficmanagers. Deze zal na het gesprek nogmaals de afspraken ter bevestiging per mail naar u toe sturen. Mocht u tussentijds vragen, opmerkingen, aanpassingen of wijzigingen door willen geven, dan is dit geen enkel probleem. U kunt 24 uur per dag terecht bij uw persoonlijke trafficmanager.

Meer weten over Vertaalbureau Grenzeloos?

Voorkom blunders met letterlijke vertalingen en vertrouw op een goed vertaalbureau als Grenzeloos. Wij zijn het online vertaalbureau waar u naar op zoek bent. Vertaalbureau Grenzeloos kent de werkvoorraad van de vertalers en is daardoor in staat exact de beschikbare capaciteit in te schatten.  Voor elke soort vertaling kunnen wij de geschikte partner toewijzen, van Chinese vertalingen tot aan Franse vertalingen. Hierdoor weten we precies welke vertaler uw opdracht het snelst kan leveren, zo komt uw opdracht nooit in de knel. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Heeft u met spoed een vertaling nodig van officiële documenten? Geen probleem. Neem contact met ons op, wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

https://www.vertaalbureaugrenzeloos.nl/