Augustinus College
Image default
Alarmsysteem

Meldkamer en beveiligingsinstallaties voor optimale beveiliging

Beveiliging wordt altijd gegarandeerd door de meldkamer. Deze waakt 24 uur per dag over eigendommen van particulieren en bedrijven via beveiligingssystemen. Wanneer er namelijk een alarm van een beveiligingssysteem afgaat, komt er een melding binnen bij de meldkamer. Deze reageert hier professioneel op en handelt zoals afgesproken is met u op voorhand. Gevaarlijke situaties kunnen het moeilijk maken om inzicht in de situatie te krijgen, dus als u vooraf al heeft doorgenomen hoe er gereageerd zal worden op de situatie, komt u nooit voor verrassingen te staan.

De meldkamer krijgt een melding binnen, omdat detectoren in het beveiligingssysteem reageren. Deze detectoren zijn speciaal ontwikkeld voor onder andere brandgevaar, inbraak en overvallen. Zo bestaan er glasbreukdetectoren, hittedetectoren en gasdetectors, die bij Woonhuisbeveiliging onderdeel zijn van het alarmsysteem. Camerainstallatie kan ook gerealiseerd worden, wat vaak toegepast wordt op bedrijfspanden. Deze camera’s kunnen steeds scherpere beelden vastleggen en worden dus steeds geavanceerder. Camerasystemen garanderen u dat u uw pand veilig kan afsluiten zonder zorgen over inbraak of diefstal. Ook deze manier van beveiligen kan gekoppeld worden aan de meldkamer, doordat u uw camerabeelden hier onder kan brengen. Bovendien kunt u te allen tijde de beelden terugkijken via uw telefoon of tablet.

Groenewegen Delft gaat met de tijd mee en volgt ontwikkelingen van beveiligingssystemen op de voet. Hierdoor kan Groenewegen Delft beveiliging optimaliseren en inspelen op de wensen van de klant. Zowel voor particulieren als bedrijven weten wij wat er nodig is om veiligheid in een woning of pand te realiseren en kunnen aan de voorkeur voldoen met onze geavanceerde beveiligingstechnieken. Hebt u nog vragen over camera installaties, alarmbeveiliging of de meldkamer? Deins dan niet terug, maar neem contact met ons op. Wij staan namelijk altijd open voor vragen en dragen graag bij aan de beveiliging van panden en woonhuizen.

https://www.groenewegendelft.nl/