Augustinus College
Zakelijk

Kies het stempelkussen dat het beste bij uw werkzaamheden past

De meeste gebruikte stempels zijn de zelfinktende stempels. Maar er zijn nog heel wat andere types van stempels waarbij u een stempelkussen nodig heeft. Zo hoort bijvoorbeeld bij een houten handstempel automatisch ook een inktkussen. De ontwerpers van stempels en bijhorende stempelkussens stemmen de kussens zo veel mogelijk af op de toepassingen waarvoor ze gebruikt worden. In het aanbod van inktkussens vindt u dan ook een enorme waaier aan mogelijkheden. Er bestaan stempelkussentjes voor algemene toepassingen, maar er bestaan evengoed kussens voor zeer specifieke toepassingen. Kies de juiste stempel en het kussen zodat u optimaal kunt werken. Alle stempelkussens van de firma Kantoorstempel zijn van de hoogste kwaliteit, zodat u een hele tijd met eenzelfde kussen kunt werken.

 

Diverse soorten stempelkussens

In functie van wat u met uw stempel wilt doen, zult u een bijhorend inktkussen kiezen. Om te beginnen kunt u een ongedrenkt stempelkussen aankopen. Dit betekent dat u zelf de inkt kiest en zelf de inkt op uw kussen aanbrengt. Dit type van kussens bestaat in verschillende afmetingen en vormen. Kijk hierbij ook voor welk type van inkt het kussen geschikt is. In de specificaties van het inktkussen vindt u advies en informatie. Zo kiest u bijvoorbeeld een kussen voor gewone en speciale inkten, of voor oliehoudende inkten. Andere kussens uit het assortiment bevatten wel al inkt van bij de aankoop. Ook hierbij heeft u de keuze uit verschillende vormen en afmetingen. En wilt u bij uw stempelkussen ook kleuren uitkiezen? Het kan! U duidt bij uw bestelling aan of u een ongedrenkt inktkussen of een stempelkussen met kleuren wenst. Zo eenvoudig kunt u stempels kopen.

 

Inktkussens met speciale inkt

Soms past een inktkussen met gewone inkt niet bij uw toepassing en heeft u speciale inkt nodig. Dan kiest u voor een inktkussen met bijvoorbeeld sneldrogende inkt voor op gladde oppervlakken. Of heeft u inkt nodig voor licht/donker papier of zegellak? Ook dit vindt u gemakkelijk online in de website www.kantoorstempels.nl. Een andere mogelijkheid is een inktkussen met inkt op basis van olie, water en alcohol. U kiest ook bij deze speciale stempelkussens de kleuren die u nodig heeft.

 

Gerelateerde artikelen

Nieuwe website laten maken

Slimme Robotica oplossingen bij Twin-Tech

Alles wat je moet weten over mechanische techniek